Demisii la PDL Constanța. Mai mulți tineri s-au înscris în Partidul Mișcarea Populară

939
7

Articole de la același autor

Partidul Mișcarea Populară – Filiala Constanța face cunoscut faptul că în cursul zilei de azi, 9.08.2013, organizațiile de tineret al PDL din Eforie, Cernavodă și Lumina, precum și majoritatea membrilor organizației de tineret a PDL Constanța, în frunte cu liderii AVĂTAVULUI COSTIN (președinte al organizației de tineret Eforie și secretar general al BPJ), ILIE ALEXANDRU (prim-vicepreședinte Constanța), TULICĂ MARIUS (vicepreședinte BPJ Constanța), VIOREL POPESCU (fost președinte al organizației municipale Constanța  și ANDREI STOIAN (președinte Cernavodă), au aderat la PMP.




Demersul noilor membri ai PMP este justificat potrivit comunicatului anexat, pe care îl redăm în integralitatea sa : "Cu ocazia înființării PMP, partid de dreapta, noi, tinerii PDL, am decis să aderăm la acesta motivați de faptul că nu ne mai simțim reprezentați de partidul din care am făcut parte și de liderii locali și naționali ai acestuia.  Ne declarăm dezamăgiți de inerția din PDL, de faptul că partidul și liderii acestuia nu-și îndeplinesc rolul de partid de opoziție, adică acela de a face opoziție. Ne exprimăm încrederea în PMP și în faptul că vom fi nu doar lăsați, dar și ajutați să contribuim la construirea unei imagini europene a Constanței, la  insuflarea mândriei de a fi constănțean, la identificarea și promovarea de lideri locali și naționali reprezentativi, onești, educați, interesați de interesul maselor, iar nu de interesul propriu,  și la construirea unei comunități  și a unei identități locale puternice". 


La rândul lor, reprezentanții PMP susține că este onorat de încrederea acordată de tineretul constănțean și promite că nu va dezamăgi. 




Comentează știrea

Dan
9 august 2013
Haibasinoi sa ne inscriem!

N-am nimic cu mutrele oamenilor in general,nici eu nu sunt in standardele acceptate de pitiponcitatea de acum.Totusi,e de ajuns sa te uiti la moacele alora din poza si parca-i si auzi cum debiteaza...Aduna si partiduleala asta populareasca de peste tot,sa fie la numar .Partidul asta aduce a capcana pentru idioti si chiar asa si este.Cei care se inscriu sunt de fapt o masa de manevra a mafiei PDL ,cu eticheta de produs schimbata si nicidecum nu vor obtine avantajele deja negociate intre sefi,pentru sefi. Pana la urma,treaba lor,dar sa nu pretinda voturi de la oameni normali,poate doar sa cumpere voturile pe bani foarte multi,daca au.Altfel,duca-se pe pustii!

Florin
9 august 2013
Halal

V-ati mutat din sufragerie in baie?Si unde?Si mai ales langa cine?Aceeasi Marie cu alta palarie.

batmani
9 august 2013
nu e frumos

pai nu se putea sa nu se comenteze la adresa baietilor si a partidului. nu inteleg de ce oamenii sunt atat de rai si se urasc intre ei. cum vedeti pe unu mai diferit sariti pe el sa il omorati.

georgica
9 august 2013
corect

asa este toti va luati de tinerii care vor sa schimbe ceva in tatra asta. ei sunt viitoru si trebuie ajutat si sustinut nu huiduit in toate modurile. sacali batrani ce sunteti. daca se drogheaza nu e bn, daca beau nu e bn , daca fac politica nu e bine. voi astia batranii ati adus tara unde e. ati facut din romania o tara vanduta.

Mihai
9 august 2013
Succes

Felicitari pentru actiune!! Pdl este un partid care se indreapta cu pasi rapizi spre desfiintare. Acum aveti ocaZia sa demonstrati de ce sunteti in stare!!

roby
9 august 2013
bravo

Succes in ceea ce va promuneti si mai ales nu va uitati in gura haterilor

mos ion roata
10 august 2013
se pegateste artileria grea

nenea BASESCU PREGATESTE ARILERIA GREA a vazut ca in PDL care l-au ridicat pe TRONUL TARII nu se mai poate baza COPII CARE ACUM INCEPETI POLITICA COLEGII VOSTRII DORESC DE LA VOI SA I-I AJUTATI noi batranii ne-am trait traiul ne-am mancat malaiul de la comunism in care aveam doar dreptul de a tace si pana la aceasta democratie in care ai toate drepturile care insa sunt impozitate cu mult da asa cum se spune in SCRIPTURA da-i omului cat nu poate duce

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Iulie 2013
Stire din Politică-Administrație : PDL cere DEMISIA lui PONTA
Luni, 01 Iulie 2013
Stire din Cetățenești : Demisia trebuie motivată?
Pagina a fost generata in 0.4737 secunde