Christian Gigi Chiru:

"Sunt încântat că societatea civilă nu a amuțit la Constanța"

248
3

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Christian Gigi Chiru, a făcut, vineri, o declarație de presă în care a susținut că este încântat că societatea civilă nu a amuțit în Constanța. 

"Sunt încântat că societatea civilă nu a amuțit la Constanța. Este de lăudat faptul că la Constanța s-a auzit protestul împotriva proiectului Roșia Montană. Vocea constănțeanului se aude în continuare, chiar dacă anumiți indivizi fără scrupule încearcă să o estompeze. Dragii mei constănțeni, care ați ales ca ultimă soluție protestul în stradă, vă asigur că sunt alături de voi și că vă susțin demersurile și scandările. România nu este de vânzare. Trădătorii și mincinoșii trebuie să plătească, iar sănătatea românilor și mediul înconjurător trebuie protejate cu orice preț", a susținut Christian Gigi Chiru. 

El a spus că și-ar fi dorit să fie alături de protestatari, însă a ales să îi susțină prin activitatea parlamentară, pentru a combate proiectele nocive pentru Constanța și pentru România. 

Comentează știrea

Hanibal
14 septembrie 2013
dl Chiru este incantat

Dl senator si presedinte ne uimeste cu atitudinea sa patriotica si anti-imperialista.Ca ne convine sau nu , Romania a ales calea democratiei si capitalismului cu tot ce au ele bun sau rau . Marele patriot Chiru nu intelege nimic din ceea ce se numeste progres,valorificarea resurselor ,Senatorul melcilor este mereu in mare intarziere cu gandirea si atitudinile , fapt demonstrat in sustinerea demolatorului Blaga si trecerea in anonimat a PDL .Chiar daca e gresita atitudinea protestatarilor , participantii au curajul sa actioneze pasnic si democratic, cu exceptia celor care blocheaza strazile, spre deosebire de organizatia PDL Constanta care a murit din momentul in care dl Chiru a ajuns presedinte.Este laudabila referirea la "tradatorii si mincinosii" care trebuie sa plateasca ,dar nu ne spune cine sunt acestia. Nici nu este nevoie deoarece noi stim cine sunt : toti politicianistii care s-au , perindat la guvernare din 1990 si pana astazi , categorie din care face parte si dl Chiru mare orator si vedeta de televiziune, salvatorul bogatiilor patriei.Dl Chiru evita sa ne spuna de ce PDL cat timp a fost la guvernare n-a fost in stare sa gaseasca o solutie corecta in cazul Rosia Montana. Ar putea sa ne spuna de ce Statul nu este capabil sa confiste averile provenite din jaful si distrugerea economiei romanesti,si sa finanteze lucrarile de la Rosia Montana ,ecologic, folosind iaurtul in loc de cianura.Romania nu are nevoie de agitatori ci de oameni politici capabili sa reformeze si sa modernizeze economia. De gargara politicianista ieftina suntem satui.

Rozicrucianul
14 septembrie 2013
Retetele ,,tradatorilor si mincinosilor pentru durerile patriei

Mai draga Hanibal .Unde este Hanibala?Ai trimis-o cu elefantul la pascut in sola de cultura politica cu papusoi a domnului senator?Dupa cum citesc eu ,si nu te inteleg de ce,il intrebi pe domnul senator despre cea ce el nu are cunostinta;De ce a tacut PDL-ul pana acum.Uite d'aia.Pentru ca pana acum ,se pare ca ,erau alte interese politice,de dezbatut.Au avut alte prioritati pe care din postarea ta ,vad ca le cunostiAcum are loc o rectificare de constiinta a politicianistilor din acvariul carora domnu Chiru nu putea sa lipseasca.S-a cam ajuns la fundul sacului si trebuie scuturat de ce a mai ramas printre cusaturi.Domnul Chiru are preocupari macro,si nu poate iesii in strada,si bine a facut ca altfel,ca toti politicienii in astfel situatii ,risca sa fie primit ,nu cu placinte cu branza si bere ci ,cu rosii si oua clocite.El deabia acum se ,,incanta''de societatea civila dar,cam tarziu.Cauza politica a opozitiei a fost spulberata.,,Inamicii'' Ponta si Antonescu ,monumente de incoerenta si dubla personalitate,s-au trezit din visarea lenesa si,acum, sustin anularea sau amanarea proiectului. Ei au ajuns sa vada si sa inteleaga ca ,,realitatea cruda ''a deschis ochii ,,societatii civile'' si i-a vindecat de mutzenie. Imi permit,ca in calitate de component al ,,societatii civile girondine''sa-l intreb pe d-nul senator, daca sustinerea sa este facuta numai din considerente politice si de mediu sau si din cele economico-sociale.Daca nu se iau in calcul ,la pachet,toate aceste considerente ,analizele domnului senator sunt doar niste vorbe de rasucit mintile.Domnul senator se ,,incanta''de simpatiile politice ale strazii,dar nu ne lumineaza cu informatii de specialitate clare,pe baza carora deciziile sa aiba o temelie stiintifica.Stie domnu senator care sunt clauzele economice si tehnice?Daca nu,atunci sa se consulte cu ,,specialistii'' din BPJ ca areee... de nici nu stim cum s-a ajuns la aceste redevente mitocanesti de 6%.Si ca sa nu-l stresez prea mult pe domnul senator,am o ultima intrebare,si o sugestie,,desteapta''si tot atat de interesanta cum este cea a cainilor bolnavi de jigodie.Intrbare;Cel,sau cei care au aruncat piatra in lac si au semnat contractul atat de pagubos,''intra la apa''sa o caute?Sau va face balet pe strazi ,cu decor ,impreuna cu ,,societatea civila iacobina''care te incanta/

Rozicrucianul
14 septembrie 2013
sugestia uitata

imi pare rau ca sugestia mea ,,desteapta' nu am postat-o .Dar niciodata nu este prea tarziu.O sa-mi corectez pe viitor atitudinea fata de politicienii care promit si apoi uita ce au promis.Iata ca se intampla si la ,,case mai mari'',Si acum,sugestia desteapta''care poate sa ajunga un proiect de initiativa inteligent.Ce ar fi ca Romania sa vanda minereul de la Rosia Montana la kilogram si G .R .sa-si transporte minereul aurifer in Canada cu vapoarele romanesti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.801 secunde