Președinta Elena Ivănescu (PDL): "Cel mai frumos lucru este să dăruiești"

139
Președinta Elena Ivănescu (PDL):

Articole de la același autor

Femeile din PDL Constanța s-au deplasat, astăzi, la Centrul de îngrijire și asistență socială "Sfântul Andrei" din Negru Vodă, unde au oferit obiecte de îmbrăcăminte, dulciuri și fructe persoanelor cu handicap instituționalizate în acest centru. Acțiunea va continua și mâine, când femeile democrat-liberale îi vor vizita pe copiii bolnavi de HIV - SIDA din Asociația "Casa Speranța" cărora le-au pregătit pachete cu jucării, dulciuri, fructe și haine. Tot în cursul zilei de mâine, la sediul PDL din strada Lahovari nr. 2A, un grup de copii proveniți din familii defavorizate vor colinda iar gazdele au pregătit deja și pentru ei mici surprize. 


Seria acțiunilor dedicate sărbătorilor de iarnă, va continua în ziua de vineri, când, democrat -liberalele se vor deplasa, de această dată la Mihail Kogălniceanu, la Casa Ashitanoe Luxemburg. Aici, ele vor oferi obiecte de uz gospodaresc, îmbrăcăminte, dulciuri și produse alimentare tinerilor bolnavi de HIV-SIDA care deja au depășit vârsta de 18 ani și locuiesc și se gospodăresc singuri. 
Sperăm și ne dorim ca acțiunile acestea să reprezintă doar un început într-o activitate permanentă și susținută de ajutorare a semenilor noștri, aflați în nevoie.


"Cel mai frumos lucru este să dăruiești. Dacă reușim să aducem un mic zâmbet pe chipul celor pe care viața îi încearcă, dacă reușim să le facem, fie și într-o mică măsură sărbătorile mai frumoase, pentru noi Organizația de Femei a Partidului Democrat Liberal, este o mare bucurie", a precizat Elena Ivănescu, președinta Organizației Județene a PDL Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.362 secunde