Zanfir Iorguș revine în forță. PDL Constanța îl aruncă în luptă la europarlamentare

446
3
Zanfir Iorguș revine în forță. PDL Constanța îl aruncă în luptă la europarlamentare - zanfiriorgus2-1383071889.jpg

Articole de la același autor

Biroul Permanent Județean al PDL Constanța a decis cine să reprezinte județul Constanța din partea partidului la alegerile europarlamentare de anul viitor. Astfel, potrivit președintelui Organizației Județene a PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, cel ales de democrat-liberalii de la malul mării să candideze este fostul deputat Zanfir Iorguș.  Contactat telefonic, Iorguș a spus că decizia colegilor îl ono-rează și consideră că desemna-rea lui ca și candidat din partea județului Constanța este o sar-cină de partid.

"Este adevărat că membrii Biroului Permanent Județean al PDL Constanța m-au propus să candidez pe listele de la europar-lamentare. Consider că este o sarcină de partid iar decizia colegilor este o de-cizie politică pe care nu pot să o contest, ci să o execut", a declarat Zanfir Iorguș. Zanfir Iorguș a fost timp de 12 ani primarul Municipiului Mangalia. Ulterior, timp de patru ani a fost deputat din partea PDL. Anul trecut a candidat, din nou, pentru un mandat de primar, și chiar a câștigat în primă fază, însă alegerile au fost anulate de Biroul Electoral Județean pe motiv că ar fi fost fraudate. După reluarea alegerilor, Iorguș a fost învins de actualul primar Cristian Radu. Tot anul trecut, dar în toamnă, Iorguș a candidat din partea PDL pentru un post de deputat al Colegiului 5, însă nici de această dată norocul nu a fost de partea lui. În urmă cu ceva timp, Colegiul Director al PDL a stabilit ca până la 1 noiembrie vicepreședinții, secretarii regionali și președinții de organizații să stabilească o listă cu per-soanele care doresc să candi-deze la alegerile europarla-mentare, lista națională finală urmând să fie desemnată în viitorul colegiu. "Am stabilit că până la 1 noiembrie vicepreședinții regionali, secretarii regionali și președinții de organizații vor stabili o listă care să cuprindă cinci colegi care doresc să candideze la alegerile euro-parlamentare, această listă fiind prioritizată de către ei în funcție de performanțele pe care le au în organizațiile județene pe regiunea respectivă și de calitatea colegilor care doresc să candideze pentru alegerile europarlamentare, urmând ca viitorul Colegiu Director să desemneze lista națională, să asambleze propunerile care vin din regiuni", a declarat Vasile Blaga. El a mai spus că aceia care vor candida la alegerile europarlamentare vor trebui să îndeplinească anumite criterii care țin de cunoașterea activității de la Bruxelles, a cel puțin unei limbi uzuale în Parlamentul European, de preferință engleză, franceză sau germană.

Comentează știrea

Manu
30 octombrie 2013
Se oia usor,se vindeca greu!

Iorgus si altii ca alde el,sunt ca niste eczeme care se vindeca foarte greu. Nu se pricep la nimic altceva decat la nenorocirile pe care le-au practicat in ultimii ani si vor cu tot sufletul lor ala negru si vandut satanei sa ramana undeva la conducere.Nu conteaza ca oamenii au spasme de greata cand ii vad,ei se cred indreptatiti de Univers sa fie toata viata mahari bogati,cu portretele lor pe pereti de institutii.Iorgusule,incercarea moarte n'-are,mergi de candideaza unde vrei tu,insa macar ai bunul simt sa vorbesti doar in numele tau,nu face de rusine romanii ca sunt si asa amarati tare rau si satui de moace ca a ta.

c.neagoe
30 octombrie 2013
SCARBA

Acest individ , lasat in pace de DNA , oare de ce , imbogatit peste masura , din salariul de primar , vrea sa ne reprezinte in parlamentul european ; pai mai baiatule , s-au mai trezit constantenii , care au aflat cine esti . Nu ai nici-o sansa ! PDL , continua sa defileze cu oameni compromisi , doar pentru faptul ca ai multi bani si esti dispus sa cheltui cateva sute de mii de eura , ca doar nu ai muncit pentru ei . Ne vom ocupa intens sa-i cheltiu degeaba . Inca ceva ; sa stii ca nu sunt jidan si nu este frumos sa injuri prin telefon.

ady
30 octombrie 2013
Tupeu

asta are tupeu , nu gluma ; cine crezi gunoiule ca te voteaza in judetul Constanta , pe care impreuna cu finutul cu mustata l-ati jefuit , ca putini altii ? Ba moldovene , locul tau este la puscarie , nu la Strasburg. Hua PDL ,altul nu ati gasit ?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Politică-Administrație : PDL va merge singur  la europarlamentare
Pagina a fost generata in 0.5357 secunde