Peste 400 de democrat-liberali din Constanța vor protesta la București

237
2
Peste 400 de democrat-liberali din Constanța  vor protesta la București - peste400dedemocratliberali1-1391700778.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 8 februarie, peste 400 de democrat-liberali constănțeni vor participa la protestul pentru apărarea statului de drept organizat în Piața Revoluției din București. 
"Considerăm că țara se află într-un moment dificil, că statul de drept este pus în pericol de actuala guvernare și că este datoria noastră să luăm atitudine. Îi așteptăm alături de noi pe toți românii care simt că țara nu mai este a lor, ci a USL-ului, pe oricine a ajuns să se simtă străin în țara lui, să se simtă jignit și furat de guvernarea USL!", a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, președintele organizației județene Constanța a PDL, cel care îi va conduce la protest pe constănțeni.


Comentează știrea

Hanibal
7 februarie 2014
deplasare turistica

Chiru moare de grija statului de drept . A rezolvat problemele PDL care este din ce in ce mai puternic si toti dau navala sa se inscrie in el. Vrem sa credem ca acest protest tardiv putea sa aiba loc la Constanta fara atatea cheltuieli de deplasare si masa traditionala la restaurant . Pe langa grija fata de statul de drept de care se ocupa UE nu politicianistii din Romania , la un miting de protest cu acesti bravi 400 de protestatari amatori de turism , organizat la Constanta , putea sa acorde aceeasi preocupare pentru a protesta impotriva costului caldurii si a mizeriei generalizate sub administraea inteleapta a USL si in special a lui Mazare si Nicusor americanul . Dle Chiru m cand partidul trece prin criza si este parasit masiv , nu se paraseste cetatea pentru plimbari inutile . S-ar putea s-o gasesti goala sau ocupata de altii .

ELENA
7 februarie 2014
SUBVENTIE

BANII CHELTUITI SA PLATEASCA PENTRU SUBVENTIA LA CALDURA A TUTUROR CONSTANTENILOR,IMPOZITE SI GUNOI MARITE.MAI LASATI-NE IN PACE,NE-AM SATURAT SA TRAIM POLITIC,LA MANA INCOMPEYENTILOR SI MAJORITATEA INCULTI DIN PARLAMENT,GUVERNARE SU ADMINISTRATII LOCALE.VREM SA TRAITI SI VOI CU SALARIILE SI PENSIILE DE MIZERIE LA CARE NE-ATI ADUS. AFARA CU POLITICIENII DIN ACEASTA TARA/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5969 secunde