Elena Udrea: DEMISIONARII din PDL, INDEPENDENȚI

160
Elena Udrea: DEMISIONARII din PDL, INDEPENDENȚI - elenaudreapesursero-1391443602.jpg
După ce și-a dat demisia din PDL, Elena Udrea a ales să activeze ca deputat independent. De altfel, toți demisionarii din Partidul Democrat Liberal vor rămâne independenți. Aceștia vor iniția, marți, două moțiuni simple împotriva miniștrilor Dușa și Mănescu, după accidentul aviatic din Apuseni, a anunțat, luni, Elena Udrea. În total, pe lista Partidului Mișcarea Populară sunt 16 parlamentari.


"Astăzi am definitivat formalitățile prin care parlamentarii care s-au înscris în Mișcarea Populară și-au prezentat demisia din grupul parlamentar PDL și au declarat că, de acum încolo, vor acționa independent în cadrul Camerei Deputaților. Și la Senat, senatorii vor fi, de asemenea, independenți", a spus, luni, Elena Udrea.


Totodată, Elena Udrea a declarat că Mișcarea Populară intenționează să facă o opoziție puternică USL-ului.


"Ca urmare, am decis ca, încă de mâine, vom iniția depunerea a două moțiuni simple împotriva miniștrilor din Guvernul Ponta care sunt vinovați de tragedia aviatică, de consecințele tragediei aviatice. Vom depune două moțiuni simple împotriva ministrului Apărării și împotriva ministrului Transporturilor pentru că Victor Ponta și-a asumat raportul făcut la nivelul Guvernului privind modul defectuos în care s-a gestionat criza accidentului aviatic considerăm că este necesar să existe o astfel de acțiune la nivelul Parlamentului prin care să cerem să fie demiși cei doi miniștri, dacă Ponta nu o face. Victor Ponta însuși ar fi trebuit să-și prezinte demisia ca urmare a faptului că, în timp ce doi oameni mureau înghețați de frig, instituțiile din subordinea sa, în mod haotic și necoordonat, nu erau în stare să-i găsească", a mai spus Udrea, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Elena Udrea despre PDL
Pagina a fost generata in 0.7356 secunde