Plenul Senatului a votat noul Birou Permanent. Dan Mihalache, secretar general al Senatului

82
Plenul Senatului a votat noul Birou Permanent. Dan Mihalache, secretar general al Senatului - des13821018021386667556-1391443793.jpg

Articole recomandate

Plenul Senatului a votat, astăzi, noul Birou Permanent, precum și numirea lui Dan Mihalache ca secretar general al Senatului, acesta făcând rocada cu fostul secretar, Ovidiu Marian, care a devenit secretar general adjunct.


Numirea lui Dan Mihalache în funcția de secretar general al Senatului a fost votată de plenul Senatului cu 107 voturi "pentru", 15 voturi "împotrivă" și 10 abțineri, iar numirea lui Ovidiu Marian, ca secretar general adjunct, a fost votată cu 110 voturi "pentru", 11 voturi "împotrivă" și 6 abțineri.


Senatorii au votat și noua componență a Biroului Permanent, din care fac parte și senatorii PPDD care au demisionat, luni, din partid și s-au transferat la UNPR.


Astfel, vicepreședinții Senatului sunt: Ioan Chelaru (PSD), Forin Constantinescu (PSD), Cristian Dumitrescu (PSD) și Vasile Nistor (PC). Secretarii Senatului sunt Ioan Rotaru (PSD), Simeon Purec (PSD), Mario-Ovidiu Oprea (PNL) și Alexandru Pereș (PDL).


Chestorii Senatului sunt Nicolae Moga (PSD), Marius Nicoară (PNL), Verestoy Attila (UDMR) și Traian Igaș (PDL).


Componența nouă a Biroului Permanent a fost votată de plen cu 120 de voturi "pentru", 3 voturi "împotrivă" și două abțineri, informează mediafax.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4378 secunde