Gigi Chiru:

"PDL-ul a arătat tuturor că, indiferent de cine vine sau cine pleacă, este un partid puternic"

134
1

Articole de la același autor

Aproximativ 450 de democrat-liberali constănțeni au participat la protestul pentru apărarea statului de drept organizat în București, sâmbătă, 8 februarie.
Manifestația a fost primită cu entuziasm de locuitorii capitalei, care și-au arătat susținerea pentru cei peste 15.000 de participanți la miting. Cei care au luat parte la protestul organizat de Partidul Democrat Liberal au simțit bucuria și entuziasmul oamenilor, dar și forța mobilizatoare pe care PDL o are. 
"Era nevoie de un astfel de eveniment. PDL-ul a arătat tuturor că, indiferent de cine vine sau cine pleacă, este un partid puternic. Ne-a bucurat atitudinea pozitivă, încurajatoare a oamenilor. Unii dintre ei chiar ne făceau cu mâna de la balcon, s-au bucurat că acest miting a fost organizat. Astfel de proteste sunt necesare în toată țara. Considerăm că țara se află într-un moment dificil, că statul de drept este pus în pericol de actuala guvernare și că este datoria noastră să luăm atitudine. Protestul de sâmbătă a fost un semnal bun pentru partidul nostru, iar oamenii ne-au arătat că s-au săturat de mizeriile USL-ului, că sunt pregătiți pentru schimbare", a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, președintele organizației județene Constanța a PDL. 


Comentează știrea

pdl
9 februarie 2014
pdl

PDL-ul a arătat tuturor că, indiferent de cine vine sau cine pleacă, este un partid de kakat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4315 secunde