Constănțenii cu peste 1.000 de lei pe membru de familie vor plăti dublu gigacaloria

6057
2
Constănțenii cu peste 1.000 de lei pe membru de familie vor plăti dublu gigacaloria - calorifer3-1316777464.jpg
Consilierii locali au votat, astăzi, proiectul de hotărâre privind aprobarea ajutoarelor pentru energia termică.
După ordonanța Guvernului prin care s-a retras acordarea subvenției la încălzire, prețul gigacaloriei la Constanța va ajunge la 338 de lei. Anul trecut, constănțenii au plătit pentru gigacaloria subvenționată 170 de lei. Singurii care vor primi subvenție vor fi cei cu venit de până la 786 de lei pe cap de membru de familie.
Potrivit primarului Radu Mazăre, cei care au venituri de peste 1.000 de lei pe membru de familie vor plăti gigacaloria dublu față de anul trecut.
Mai multe detalii aflați în ziarul nostru de mâine.


Comentează știrea

Vlad T.
23 septembrie 2011
Nenorocitilor!

Vreti sa fisi realesi cu orice pret! 'Pomenile' nu s-au terminat si nu o sase mai termine in Romania asta de rahat, cand saltimbancii ne batjocoresc, zican ca ne conduc. Totul in tara asta se face numai pentru puturosi, hoti, boschetari si criminali. Nimic pentru omul cinstit, muncitor si educat! Adica, eu, care am mai mult de 1000 de lei/luna, de ce sa platesc dublu gigacaloria? Unde este logica? De ce tot noi sa-i sustinem pe lenesi, tigani, si boschetari? Pana cand aceasta bataie de joc? Sau asa vreti sa castigati voturi la viitoarele alegeri? Taiati orice ajutor social! Sa primeasca numai handicapatii fizic si psihic, batranii fara copii, ...

Vlad T.
23 septembrie 2011
Nenorocitilor! (2)

..., celor bolnavi, inapti de munca. Toti cei care sunt apti de munca sa fie taiati de la ajutorul social; ei oricum lucreaza la 'negru'. Altfel de unde au bani pentru carciumi si tigari? Celor cu copii multi, fara posibilitatea de intretinere, sa fie stopati in 'a mai face copii', pentru ca asa au umplut strazile cu cersetori, precum maidanezii. NOI nu suntem datori sa-i mai sustinem pe cei care ne fac de rasul lumii! O societate nu se dezvolta cersetori sau pomanagii. O societate are nevoie de forta de munca si capacitati intelectuale, dornice sa munceasca si sa traiasca in tara lor! Nu-i fortati pe tineri sa plece din tara! Emigratia este grea, cand familiile raman aici!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Primiți cu demiterea lui Mazăre?"
Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre este un golan!"
Vineri, 16 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre este un golan!"
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Radu Mazăre a ajuns cu mașina în șanț
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Social : Palaz și Mazăre se judecă pentru un bloc
Pagina a fost generata in 0.9844 secunde