Președintele PDL Constanța, Gigi Chiru:

"Mazăre este un golan!"

2381
8

Democrat-liberalii constănțeni s-au întâlnit, vineri, într-un cadru festiv, la Casa de Cultură din Constanța, pentru a-i primi cum se cuvine pe constănțenii care au ales să se alăture proiectului de demitere a primarului Radu Mazăre, inițiat de președintele PDL Constanța, Gigi Chiru.

Pe lângă faptul că cei 70 de constănțeni au semnat pe listele PDL Constanța pentru organizarea unui referendum de demitere a actualului primar, ei au ales să se și înscrie în Organizația Municipală a PDL Constanța.
La pupitru, au fost prezenți președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, președintele Organizației Municipale a PDL Constanța, deputatul Maria Stavrositu, și doi din cei trei prim-vicepreședinți ai PDL Constanța, deputatul Constantin Chirilă și Florian Constantin.
Rând pe rând, ei au vorbit celor prezenți și le-au explicat că numai uniți pot schimba actuala administrație locală în frunte cu primarul Radu Mazăre, dând de înțeles că au fost îngropate fostele dispute din interiorul filialei constănțene.
Printre altele, președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, a spus că primarul Radu Mazăre "este un golan" pe care mulți nu-l mai vor în fruntea administrației locale, însă este încă primar al Constanței, deoarece mulți din cei care nu-l mai vor n-au ieșit la vot în ziua alegerilor.
"Trebuie să îi convingem pe oamenii care nu-l mai vor să iasă la vot și astfel vom câștiga. Primarul ăsta e un golan care își bate joc de tinerii cărora le-a dat case, pentru că proiectul cu apartamente este o escrocherie. Să le dai acum case cu 500 de euro metrul pătrat este bătaie de joc, când puteai să faci cu banii aceia 10.000 de apartamente cu două camere și să le dai tinerilor cu chirii subvenționate. Mazăre își bate joc de tineri, face speculă cu ei", a spus Chiru, fiind aplaudat de cei prezenți.
El a mai precizat că nu crede că există vreun constănțean care să vină și să spună că în Constanța s-a construit ceva cu banii constănțenilor.
"Dacă cineva din Constanța ar vrea să vadă ceva făcut din banii lui, ar trebui să meargă în Brazilia sau Egipt. În ultimii zece ani, Mazăre a beneficiat de un buget fabulos, de 1,5 miliarde de euro, din care 40% au fost drenați către firme căpușă, firme din anturajul său. Asta ar însemna vreo cinci sute de geamantane pline cu bani. Din banii aceștia, se puteau face 500 de kilometri de covor asfaltic, un spital regional cu 800 de paturi, un CET cu ajutorul căruia facturile ar fi fost reduse, 10.000 de apartamente cu chirie subvenționată", a mai precizat Chiru.
La rândul ei, Maria Stavrositu a declarat că Organizația Municipală a fost ținută cu "picioarele pe gât" de oamenii lui Mazăre. "Așa cum sunt deschisă la colaborare, așa o să fiu cu orice tentativă de sabotare sau șantaj. Organizația Municipală a fost ținută cu picioarele pe gât de oamenii lui Mazăre, care erau printre noi. Trebuie să fim realiști și să învățăm din greșelile trecutului", a spus deputatul Maria Stavrositu, președintele Organizației Municipale a PDL Constanța, care a făcut apel la unitate și solidaritate în interiorul partidului. La finalul întâlnirii, Maria Stavrositu a împărțit carnetele de partid celor care s-au alăturat Organizației Municipale a PDL Constanța și demersului de a-l demite de primarul Radu Mazăre.



Comentează știrea

miruna
17 septembrie 2011
ha ha ha, pai mazaee e seeful nevazut al mafiei locale

nu mi place pdl si chiru dar ca mine sunt nenumarati constanteni ca mine care nu il vor pe mazare,remember-mazare a avut doar 19-20-21 la suta din voturile constantenilor reali,nu cei prezenti la vot ....dau 5 motive pt care nu il pot vota pe mazare....1, orasul e plin de maidanezi si daramaturi,mai ales in zona centrala si peninsulara,2,a fost propulsat de interlopii pe care ii sprijina tacit in detrimentul firmelor corecte sau legale pe care le ''freaca'' la cap cu corpul de c. al primariei,3,a cheltuit sume imense in anul de criza 2010 pt 3 serii de plantari de copacei si flori ai firmei varului sau ,pomacost ,4, a dat pomeni elewctorale doar mosilor care il voteaza retragand sprijinul dat elevilor si studentilor pt transport,5,a molipsit cu aroganta lui pe mai toti din primarie,aidoma lui mazare ,aproape nimeni din primarie sau serviciile consiliului local nu da audiente sau raspunde la solicitarile oamenilor...exemplele pot continua dar mi-e sila

miruna
17 septembrie 2011
mazare,ca fiu de securist era numai bun in acest rol

eu repet ce s-a zis si pe alte forumuri,nu cred ca celor de aici,de la malul marii le plac tzigania, kitsch-urile si puii congelati dati moca...doar xca nu a existat alternativa la mazare pana acum deoarece Cta e un punct nodal in harta marilor clanuri mafiote din rrromanistan si el e reprezentantul interlopilor din sud est-o zona f importanta -a se vedea probleme si evaziunea din port,proxenetismul estival..sunt m multi bani de invartit aici decat la Sibiu, Brasov, Timisoara..iar mazare,ca fiu de securist era ori e seful cum ziceam ori numai ''bun'' in acest rol de primar marioneta....al mafiei locale

damian
17 septembrie 2011
Mazare-demolatorul patrimoniului cultural si arhitectural al Constantei

Dupa 10 ani de când se află in fruntea primăriei impreună cu camarila sa, zona peninsulară, cu un inestimabil patrimoniu arhitectural, de care era mândru orice constănțean, cândva zona de promenadă și emblema orașlui, astăzi,a devenit o RUINA. CAZINOUL, CASA CU LEI, HOTELUL INTIM și toate clădirile vechi, istorice, cu o arhectură unicat,si totodată cea mai valoroasă zona imoviliara, sunt lăsate in mod deliberat "să cadă" in mâinile șacalilor imobiliari ai primarului . In ruină, cu plcaje in ferestre,clădiri monumentale și de patrimoniu, in bună parte sunt abandonate și colcăie de șobolani,proxeneti, prostituate și vagabonzi.Astăzi ZONA PENINSULARA, a fost transformată de Mazăre și camarila sa rapace, intr-un GHETOU al Constantei. A incerca să faci o promenadă, seara in această, cândva ,superbă parte a orașului,astăzi este o nesabuită aventură... In schimb primarul Mazăre,cunoscut drept PROTECTORUL CLUBURILOR DE NOAPTE, a avut grijă să umple, nu doar Mamaia,ci și Constanța cu cluburi de noapte ILEGALE in care drogurile dezmățul și prostituția sunt la ele acasă : IN CE TINUTA PENIBILA, NEDEMNA PENTRU UN PRIMAR, s-a prezentat intregii țări prin canalele Tv, propunând pentru litoral, promovarea "turismului fără constrângeri" !!!

rex
17 septembrie 2011
indoctrinatii

Tara a luat avand la conducere frati in coruptie ai ciudatilor din fotografie si Constanta este pusa pe butuci de Mazare.Indoctrinatii care-l injura pe Mazare stiu ca sunt o specie pe cale de disparitie si oricum comentariile lor pline de venin nu au influienta asupra constantenilor cu capul pe umeri.

DANY
17 septembrie 2011
BAFA CHIRU

CHIRU ASTA E TARE FRATE.MERITA SUSTINUT ,TREBUIE SA-I DAM O SANSA.AJUNGE CAT NE-A FACUT DE RAS MAIMUTOIUL ASTA.NU-L INTERESEAZA CONSTANTA DE VREO 2 MANDATE ASA CA SA NE LASE.L-AU VOTAT MOSII AIA FRAIERI PT UN PUI SI UN ULEI.,ACUM TREBUIE SA IESIM CU TOTII LA VOT SA NU MAI FIM INDIFERNTI

Matriosca
17 septembrie 2011
Jiji si stra-vopsita

A aparut si rubrica pedelacilor!!!,pupinatori de frunce a bishnitzarului de TroCoceni.

Popeye
18 septembrie 2011
La urmatoarele alegeri...

Ne-am saturat de Mazare/PSD dar si de ceilalti.Aceiasi hoti care se rotesc la ciolan. Ce ziceti de Forumul Democrat German?? Mentionez ca n-am nici cea mai mica rel. de rubedenie cu nemtii. Dar tot ce au facut si fac, arata bine si serios.Nici Alba ca Zapada, sau alte tampenii. Disciplina si ordine nemteasca.Ce va spune Mercedes, BMW, Audi, Krupp, Siemens, Leica,(sunt multe)...

nenea
23 septembrie 2011
Cate un Jeg....

Citind comentariile postate de oameni de bine ptr. constanteni mai apare razlet si cate un "JEG"de tipul lui ;Matriosca ;care trebuie sa-i linga pantofi caricaturi pe care-l avem ca edil al orasului!....Aceasta caricatura cu denumirea de "pastaie"trebuie sa dispara din fruntea acestui oras, odata cu el si toata adunatura de borfasi ce sug din avutia acestui oras.

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce pun la cale Stavrositu și Chiru
Vineri, 16 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre este un golan!"
Pagina a fost generata in 0.3486 secunde