Ce pun la cale Stavrositu și Chiru

2113
5
Ce pun la cale Stavrositu și Chiru - gigichirusimariastavrositu131601-1316042203.jpg
Reprezentanții Comisiei pentru Organizarea și Desfășurarea Alegerilor (CODA) din cadrul Organizației Municipale a PDL Constanța iau în calcul organizarea alegerilor interne, însă, deocamdată, nu a fost stabilită nicio dată concretă în acest sens.

Surse din cadrul partidului au declarat că s-au luat în calcul datele de 1 octombrie și 8 octombrie, însă președintele interimar al Organizației Municipale a PDL Constanța, deputatul Maria Stavrositu, neagă că alegerile ar putea avea loc la începutul lunii octombrie.

"Noi am tot discutat despre alegeri, însă nu am stabilit nicio dată. Ce se aude sunt simple speculații. Pe 1 octombrie, nu se pot face alegerile, deoarece este prea puțin timp pentru organizare, iar pe 8 octombrie, sunt plecată din țară, la Strasbourg", a declarat Maria Stavrositu, pentru "Cuget Liber".

În schimb, ea a confirmat că există discuții pe această temă, atât cu cei din CODA, cât și cu președintele Organizației Județene a PDL Constanța, Gigi Chiru.

"Am discutat despre aceste alegeri și a rămas să propunem o anumită dată pentru desfășurarea lor. După ce vom stabili data, trebuie ca ea să fie validată de Biroul Permanent Județean al PDL Constanța. Deci, cu siguranță, alegerile nu vor fi nici pe 1 oc-tombrie și nici pe 8 octombrie", a mai precizat Maria Stavrositu.

v v v

Alegerile la Organizația Municipală a PDL Constanța ar fi trebuit să aibă loc la data de 19 iunie 2011, așa cum stabiliseră membrii Biroului Permanent Județean (BPJ) al PDL Constanța.

Cu toate acestea, ele nu au mai avut loc, deoarece președintele PDL, Emil Boc, s-a supărat atunci când a aflat că democrat-liberalii constănțeni au trecut peste decizia sa prin care o numise pe deputata Maria Stavrositu interimar la conducerea filialei și au stabilit data alegerilor fără să se consulte cu membrii Biroului Permanent Național.

Potrivit deciziei nr. 23, emisă la data de 7 martie de Biroul Permanent Național al Partidului Democrat Liberal, deputatul Maria Stavrositu a fost numit președinte interimar al Organizației Partidului Democrat Liberal din municipiul Constanța.

În aceste condiții, Maria Stavrositu rămâne interimar la conducerea Orga-nizației Municipale până la alegeri. Pe de altă parte, ea și-a exprimat dorința de a candida și la alegerile care se vor organiza până la sfârșitul anului.

Comentează știrea

Tanti Gabi din Ardeal
15 septembrie 2011
Junghiul & Tusea

Jiji l`amorozo si Stra-vopsita-doi pedelaci,ce pot pune la cale ??:decat o hotie!!!

pdlistul
15 septembrie 2011
misto

din poza astia par sa fie la un bar. sa vezi surpriza daca intre astia n+o fi dragoste

Mine
15 septembrie 2011
Ce pun la cale ..

Pai da . Cele mai teribile decizii se iau la restaurant , la o masa copioasa udata cu multa sampanie , vin ,etc si in .... pat. Nu este o gluma . Asta este conditia umana.

4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Sava
15 septembrie 2011
Doi idioti

Exista două feluri de idioți: cei care renunță să facă ceva pentru că au primit o amenințare și cei care cred ceva pentru că amenință.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce se va discuta mâine la Parlament
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Senatul a decis: fără uniforme în școli!
Pagina a fost generata in 0.7668 secunde