Sulfina Barbu: Ministerul Muncii, o provocare, dar și o misiune dificilă

719
Sulfina Barbu: Ministerul Muncii, o provocare, dar și o misiune dificilă - sulfinabarbu-1316259490.jpg
Președinta Organizației de Femei a Partidului Democrat Liberal (PDL), Sulfina Barbu, numită ieri ministru al Muncii, a afirmat astăzi că pentru orice politician un astfel de minister cu o misiune atât de importantă este și o provocare, dar și o misiune dificilă.

Sulfina Barbu a mai spus că nu cunoaște motivele revocării din funcție a lui Sebastian Lăzăroiu. "Nu comentez din respect pentru primul-ministru și șeful Guvernului, deoarece domnia sa este cel care evaluează activitatea miniștrilor. Am fost ministru și știu că șeful Guvernului este primul care face această evaluare și, bineînțeles, discută cu formațiunea politică din care face parte. Nu comentez și nici nu cunosc motivele", a susținut Barbu, care va depune luni jurământul de învestitură.

Ea a precizat că va comunica obiectivele mandatului și vor fi prezentări mai detaliate pe această temă după momentul depunerii jurământului.

Sulfina Barbu a apreciat că este un minister extrem de complex, cu activitate extrem de dificilă, relatează Agerpres.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre este un golan!"
Joi, 15 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce pun la cale Stavrositu și Chiru
Pagina a fost generata in 1.6332 secunde