Maria Stavrositu a împărțit carnetele de partid noilor înscriși în PDL Constanța

530
3
Maria Stavrositu a împărțit carnetele de partid noilor înscriși în PDL Constanța - mariastavrositu-1316202187.jpg
Mai mulți constănțeni au decis că este timpul să renunțe la puiul primarului Mazăre și au decis să se înscrie în PDL Constanța.
Drept urmare, ei au fost prezenți la Casa de Cultură din Constanța, unde a avut loc o întâlnire a democrat-liberalilor constănțeni.
Pe lângă faptul că au semnat pe listele PDL Constanța pentru organizarea unui referendum de demitere a actualului primar, cei prezenți au ales să se și înscrie în Organizația Municipală a PDL Constanța condusă de actualul președinte interimar, deputatul Maria Stavrositu, cea care, la finalul întâlnirii, le-a înmânat carnetele de partid.
Cei mai mulți din cei prezenți sunt pensionari și, în ciuda faptului că actualul Guvern Boc le-a redus pensiile, au înțeles motivul pentru care s-a luat o astfel de decizie la nivel național. "M-am săturat de pomana primarului. Dacă el crede că ne cumpără cu un pui, se înșeală. Noi nu suntem de vânzare, vedem lucrurile foarte clar. Noi, cei mai bătrâni, am înțeles și cum stă treaba cu reducerea pensiilor. Suntem obișnuiți să ducem greul numai ca generațiile viitoare să trăiască mai bine. Dacă nu s-ar fi luat deciziile de reducere a pensiilor și a salariilor, se ducea naibii țara asta, așa cum se întâmplă prin Grecia", a spus unul din cei care, de vineri, a devenit membru PDL.

Comentează știrea

rex
17 septembrie 2011
gandire a la GAGA

Cu asa oameni (daca este ceva adevar in articol)precis vom depasii in nivel de trai SOMALIA.

hamham
17 septembrie 2011
mars rex

Rex, mars de aici! Du-te si linge la primarul Mazare!

Facalet Nicoleta
18 septembrie 2011
carnet de memebru

Acum mai bine de un an m-am prezentat la sediul PDL si am depus cererea de adeziune la PDL , urmand ca in scurt timp sa primesc carnetul de membru .... a trecut o vesnicie si imeni nu m-a mai contactat in legatura cu aceast subiect .

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre este un golan!"
Pagina a fost generata in 0.3893 secunde