Constantin Bîrbora de la Mangalia, exclus din PMP

290
3
Constantin Bîrbora  de la Mangalia,  exclus din PMP - birbora-1465835318.jpg
Candidatul PMP la Primăria Mangalia, dar și în Consiliul Local, Constantin Bîrbora, a fost exclus din partid, pe motiv că nu s-a implicat suficient de mult în campania electorală.

Supărat pe decizia celor din conducerea PMP Constanța, el a comentat situația în cuvinte foarte dure, aducând reproșuri conducerii organizației județene.

"Nu m-au lăsat să vă reprezint! Mi-a fost retras sprijinul politic (excluderea din partid) de către domnul președinte al PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz și domnul vicepreședinte Florin Goidea. În aceste condiții conform legii, pierd locul de consilier din Consiliul Local Mangalia, de fapt pierd ocazia de a-mi realiza proiectele, de a avea un cuvânt de spus și de a-i reprezenta pe oamenii din Mangalia așa cum le-am promis. Astăzi, avem dovada clară a faptului că nu se dorește schimbarea pentru binele oamenilor, dovada faptului că alegătorii nu sunt respectați pentru opțiunile lor, că se fac jocuri politice bazate pe nepotisme, care n-au nicio legatură cu oamenii", a spus, printre altele, Constantin Bîrbora. 

Comentează știrea

Raluca
14 iunie 2016
Excludere din partid

Oamenii din Mangalia l-au votat pe d-nul profesor Birbora Constantin ,nu PMP-ul. Nimeni nu va mai pune stampila pe acest partid in veci. Sa vedem daca dupa alegerile parlamentare Palaz va fi dat afara pentru rezultate penibile! O impostoare, Alexandra,nepotica,ii va lua locul lui Costi. Tot pe nepotisme....

Asan
14 iunie 2016
PMP Mangalia

De la bun inceput am intuit ca ceva nu este in regula. Daca e vorba de rezultate de ce la Navodari sau in restul teritoriului Cta nu se face la fel? Pentru ca este un partid de oameni tineri in adevar dar condus de soparle comuniste. Rog tot PMP Mangalia sa faca ca mine. Azi...DEMISIA !

Selim
16 iunie 2016
coincidenta?

Se pare ca nu e coincidenta ci,certitudine.Si aici la centru se intrevede retragerea mandatului celui care a iesit prin redistribuire pe locul 3 la CMC si inlocuirea lui cu cine credeti ? Cu finutu de cununie al lui Palas, Cantaragiu Givan ,care, "intamplator" sau nu, este ginerele marelui patron-ziarist-atotstiutor -etc. Florin Munteanu= Radio Sky.Penibil! Palaz a inceput bine campania si o incheie lamentabil.Rusine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4609 secunde