Zilele Orașului Ovidiu, show cu vedete, muzică populară și întreceri sportive

817
La fel ca și în anii trecuți, administrația publică s-a pregătit cum se cuvine pentru ca locuitorii să se simtă bine la "Zilele Orașului Ovidiu". Evenimentul a avut loc pe parcursul a trei zile, în perioada 10 -12 iunie.

Așa cum a promis primarul George Scupra, tradiția a continuat și anul acesta și întreaga acțiune s-a desfășurat sub auspiciul "Festivalului Cântecului Popular Elena Roizen", ajuns la a IX-a ediție.

Pe parcursul celor trei zile au avut loc spectacole și activități pentru toate categoriile de vârstă, respectiv spectacole pentru copii și cu copii, activități sportive diversificate, formații, interpreți și trupe de renume de toate genurile muzicale.

Astfel, micuții sportivi au participat, pe stadionul din Ovidiu la prima ediție a Cupei "Ion Podaru" la rugby, iar în altă zi au participat la ediția a III-a a Crosului Orașului Ovidiu, câștigătorii fiind răsplătiți cu diplome și cu diverse premii.

Concertele muzicale au însuflețit atmosfera locuitorilor care au fost prezenți în număr mare la spectacole. Aceștia au putut asculta muzică populară, dar și muzică ușoară, concertele fiind susținute de Matteo, Delia, Puya, Vescan, Gabriel Cotabiță, Nicole Cherry & Band, formația rock "Dinfier", Ștefania Rareș, Elena Chirică și Elena Ionescu Cojocaru, Nicolae Furdui Iancu și formațiile Iris, Crai Nou, Chimie și invitații.

Cine a plecat acasă cu trofeul "Elena Roizen"

În ceea ce privește Festivalul Cântecului Popular "Elena Roizen" și de această dată evenimentul a fost o reușită. În deschidere, toți cei prezenți au ținut un moment de reculegere la monumentul Elenei Roizen din curtea Centrului Cultural din Ovidiu ce-i poartă numele, după care, rând pe rând, participanții au cântat cântece populare. Interpreții au evoluat pe scena special amenajată fiind acompaniați de Orchestra Centrului Cultural "Elena Roizen" din Ovidiu, dirijată de Costel Cloșcă.

La finalul concursului, trofeul "Elena Roizen" 2016, a fost câștigat de Ionuț Cocoș, din Ialomița. Totodată, premiul I a fost câștigat de Vlăduț Sărmaș din Bistrița Năsăud, premiul II de Ștefan Dănuț Șerban din Prahova, iar premiul III a ajuns la Liliana Iustina Ursachi din Suceava. Au mai fost acordate două mențiuni, lui Astrid Roxana Croitoru din Gorj și Ionela Cristina Bugnar-Lacatîș din Bistrița-Năsăud.

Premiul Familiei Roizen a ajuns la Ionuț Mădălin Cuclea din Constanța, iar premiul Centrului Cultural din Ovidiu la Alina Andra Parnescu din Gorj. Au mai luat premii Ștefania Pârlea (Mureș), Iuliana Elena Călin (Argeș), Maria Ana Hojbotă (Suceava) și Elvis Matsun Asan (Constanța).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5205 secunde