Constantin Nicolescu, fost președinte al CJ Argeș, condamnat la opt ani de închisoare, într-un nou dosar de corupție

206
Constantin Nicolescu, fost președinte al CJ Argeș, condamnat la opt ani de închisoare, într-un nou dosar de corupție - constantinnicolescu-1494062507.jpg

Articole recomandate

Constantin Nicolescu este, în prezent, închis în Penitenciarul Colibași, unde execută o altă pedeapsă pentru corupție: 9 ani și 6 luni închisoare cu executare.


Constantin Nicolescu, fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru corupție.

Decizia a fost luată de judecătorii de la Curtea de Apel București, în dosarul în care Nicolescu este judecat pentru fraudarea de fonduri europene în cazul reconstrucției a două poduri din județul Argeș.

Prejudiciul este estimat la 1,2 milioane de euro.

Constantin Nicolescu a primit șase ani de închisoare pentru abuz în serviciu și un an de închisoare pentru fals intelectual. Va executa pedeapsa cea mai mare, sporită cu doi ani.

Sentința nu este definitivă.

Constantin Nicolescu este, în prezent, în Penitenciarul Colibași. Fostul președinte al CJ Argeș execută o altă pedeapsă pentru corupție, fiind condamnat tot de magistrații Curții de Apel București la 9 ani și 6 luni închisoare cu executare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8173 secunde