CONSULTARE PUBLICĂ a PUZ-ului pentru "PARK & RIDE NORD", inițiată de Primăria Constanța

826
CONSULTARE PUBLICĂ a PUZ-ului pentru

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat începerea etapei de consultare a publicului în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal pentru „Park & Ride Nord”. Cetățenii interesați pot consulta documentele în perioada 20 aprilie – 15 mai. Documentația este disponibilă pe pagina de internet a instituției, la adresa www.primaria-constanta.ro, secțiunea Despre intituție/ Urbanism/ Lista cu dezbateri publice pe teme de urbanism/ punctul 880. Eventualele observații pot fi transmise primăriei prin email la adresa [email protected], prin poștă - la sediul Primăriei municipiului Constanța, Bd. Tomis nr. 51, Serviciul Planificare Urbană și Mediu, camera 212 sau prin intermediul Registraturii - Centrul de Informare Cetăţeni din clădirea City Park Mall, bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C, Constanţa, până pe 15 mai.

De asemenea, pe 5 mai, la ora 10.00, la sediul Primăriei Constanța, în sala „Remus Opreanu”, va fi organizată o dezbatere publică.

Potrivit documentației făcute publice de primărie, terenul vizat pentru „Park & Ride Nord” „este situat în extravilanul municipiului Constanța, cuprins între b-dul Tomis și b-dul Aurel Vlaicu”, zona fiind delimitată și de aleea Stadionului, incinta Baza Sportivă, str. Badea Cârțan, incinta unui complex comercial, str. Anton Cehov.

În această etapă, este consultat publicul cu privire la elaborarea preliminară a PUZ-ului pentru întreaga zonă, unde vor putea fi ridicate imobile cu diferite regimuri de înălțime (în unele părți până la P+16E, în altele până la P+20E), imobile care vor avea drept destinație locuințe, birouri și activități de comerț.

Cât privește parcarea de tip „Park & Ride”, reprezentanții autorității publice locale anunțau, încă de la preluarea mandatului actual, intenția de a construi trei astfel de spații la intrările în municipiul Constanța dinspre nord, sud și vest, pentru ca cei care nu sunt rezidenți în oraș, dar lucrează în reședința de județ, să aibă unde să parcheze autoturismele pe timpul zilei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7014 secunde