Conturile primarului Mazăre, blocate pentru datorii ale Primăriei

688
5
Conturile primarului Mazăre, blocate pentru datorii ale Primăriei - conturileprimaruluimazare1-1407856854.jpg

Articole de la același autor

Primarul Radu Mazăre s-a prezentat, ieri, la sediul Poliției Constanța pentru a da cu subsemnatul așa cum este obligat de judecătorii care i-au respins arestarea preventivă și au instituit măsura controlului judiciar. Printre altele, Mazăre s-a arătat supărat că are conturile personale blocate.

"Am toate conturile blocate pentru toate amenzile pe care le-a primit Primăria de-a lungul timpului. Domnii de la ANAF au considerat că trebuie să plătească cetățeanul Radu Mazăre cinci miliarde. Amen-zile au fost contestate toate, pentru că nu eu cetățeanul Radu Mazăre trebuie să plătesc. Dar din ce mi-a ajuns mie la urechi, procurorii DNA i-au speriat pe angajații de la ANAF și le-a zis să îmi blocheze conturile. Ieri am aflat că am trei conturi blocate pentru alte șapte miliarde", a spus Mazăre.

El a adăugat că va înainta un memoriu către Guvern, ANAF și alte instituții ale statului, în care reclamă faptul că i-au fost blocate conturile personale pentru amenzi judiciare aplicate Primăriei Constanța, pentru procese pe care instituția le-a avut de-a lungul ultimilor ani.

Primarul a mai adăugat că și la ANI trebuie să dea explicații pe avere, precum și explicații pentru cheltuielile pe care le face, motiv pentru care "se simte vânat". 

Comentează știrea

NELU
13 august 2014
LA SUBIECT

SUMELE SUNT IMPUTABILE. In drept exista o institutie numita CHEMAREA IN GARANTIE. Legea admite promovarea unei chemari in .garantie . ori de câte ori partea ar putea să se îndrepte (în situația în care ar pierde procesul) împotriva altei persoane cu o acțiune în despăgubire. Juristii de la Primarie ERAU obligati pt aparararea INSTITUTIEI PRIMARIEI sa faca chemarea in garantie. Nu au putut sa o faca ca nu le semna actiunea (ATENTIE Domnule Prefect care nu l-ati suspendat din functie pe Primar, la ce prejudiciu s-a ajuns si nu s-au putut face formele de chemare in garantie ca chiar "eroul" era in cauza ! treaba aceasta nu va ingrijoreaza ? imposibilitatea apararii institutiei cand sumele sunt 100% imputabile ?

europeanu
13 august 2014
Inginerii financiare hotesti

Conturile hotului de mazare din cipru,israel,bahamas trebuie blocate si aduse la bugetul local.Aici sunt banii constantenilor.Strutu stie de conturi.El este taticul lor.Banii la buget,hotii la parnaie.Asa e corect.

mori mazare
13 august 2014
vax

Cetateanul mazare? Hahaha.boul asta n a fost la serviciu de trei luni.nu mai exista legea care dupa trei zile consecutive de absenta desface contractul de munca?

JALEA
13 august 2014
MAI RANJESTI MAZARE SI NE SFIDEZI?

mazare a decalart la tv ca nu TRAIESTE DIN SALARIU DE PRIMAR...........MASCARICI MAI AI RAS?

sorina
1 noiembrie 2015
ce face ANAFUL

Controleaza s-au ia mita ?Ce face cu benzinaria lui ARIPEDE la PETROOIL la iesire din CONSTANTA spre Cumpana Ce fACE acest OM fura MOTORINA fara acte si o vinde la turci trachisti hotiii

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Social : Cazinoul e SALVAT!
Pagina a fost generata in 1.2895 secunde