Mândria Medgidiei: Campionii naționali la navomodele

193
1
Mândria Medgidiei: Campionii naționali la navomodele - ediluldinmedgidiamandru-1406651394.jpg

Articole recomandate

Campionatul Național de Navo-modele Viteză și Evoluție, organizat de Federația Română de Modelism în colaborare cu Primăria Mu-nicipiului Medgidia și Clubul Copiilor Medgidia, reprezentat de prof. Ioana Dumitru, precum și Proiectul Național pentru copii "Toate pân-zele, sus!", organizat de Clubul Copiilor Medgidia în colaborare cu Primăria Municipiului Medgidia, au ajuns la final.

"Echipa Clubului Copiilor Medgidia a avut rezultate deosebite la acest campionat, materializate în două titluri de campion național: Sergiu Ohanian, la clasa de evoluție F2A, și Nicolae Chiriac, la clasa de evoluție F4-E, precum și două titluri de vicecampion național la clasele ECO STANDARD și MINI ECO. În clasamentul pe echipe, juniorii noștri s-au situat pe locul I la clasa EVOLUȚII și locul II la clasa ECO, unde câștigători au fost cei de la Suceava, iar la VITEZĂ cei de la Cluj", a declarat primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache.

El a adăugat că, pentru Campionatul Național de Navomodele Viteză și Evoluții, municipiul Medgidia a găzduit 12 echipe de seniori și juniori, iar titlurile de campion național au fost câștigate de CSM Timișoara, CSU Galați, CSTA Suceava, CS AVI Craiova, Sportul Studențesc București, CS Marina - Academia Navală Constanța, Palatul Copiilor Cluj și Clubul Copiilor Medgidia.

La Proiectul Național pentru copii "Toate pânzele, sus!" au participat 14 echipe din Palatele și Cluburile Copiilor din Ploiești, Buzău, Timi-șoara, Cluj, Slobozia, Constanța, Medgidia, București, Pucioasa, Brăila, Suceava și Iași. Expoziția de machete a fost amenajată la Clubul Copiilor Medgidia, iar probele de navigație s-au desfășurat pe Lacul Tăbăcarie, în Constanta, copiii fiind cazați la Palatul Copiilor Constanța.

Și în cadrul acestui proiect, copiii de la Clubul Copiilor Medgidia au obținut rezultate deosebite; mai exact, la machete au câștigat patru medalii de aur și trei de argint, la veliere patru medalii de aur, la evoluții o medalie de aur și una de argint, la viteză o medalie de aur și una de argint, iar la ECO două medalii de aur și una de bronz. În clasamentul pe echipe, la machete s-au situat pe locul I, la evoluții pe locul II, la ECO pe locul I și tot pe locul I în clasamentul general.

La ambele competiții probele de navigație s-au desfășurat conform Regulamentului Internațional NAVIGA, pe poligoane amenajate la standard internațional.

"Acest amplu proiect a avut un impact deosebit asupra juniorilor, care au avut posibilitatea să ur-mărească evoluția unor sportivi de mare performanță, să schimbe impresii cu aceștia, să culeagă in-formații tehnice de la campionii naționali și internaționali prezenți", a mai spus primarul Marian Ior-dache.

Comentează știrea

Unu'
18 iunie 2017
Machete

Pai și vedem și noi o poza cu navomodelele alea, sau e doar concurs de diplome?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Social : Cazinoul e SALVAT!
Pagina a fost generata in 1.1184 secunde