Corlățean, întrevedere cu Înaltul Comisar din Portugalia

65
Corlățean, întrevedere cu Înaltul Comisar din Portugalia - corlatean-1401701413.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, a avut, în Portugalia, o întrevedere cu Înaltul Comisar portughez pentru Imigrație și Dialog Intercultural, Rosario Farmhouse, în contextul vizitei pe care demnitarul român o efectuează în această țară, informează un comunicat de presă.


Potrivit sursei citate, discuțiile au evidențiat importanța dezvoltării cooperării bilaterale bazate pe valorile dialogului intercultural și pe promovarea diversității culturale în context european. 


"Demnitarul român a afirmat că statutul României de membru UE, precum și dimensiunile extinse ale comunităților românești în spațiul comunitar permit o abordare mai dinamică a politicilor destinate comunităților. Înaltul Comisar pentru Imigrare și Dialog Intercultural și-a exprimat satisfacția pentru faptul că românii sunt bine integrați în societatea portugheză și au un rol important în viața economică și socială a Portugaliei. Interlocutoarea a remarcat de asemenea apropierea lingvistică și culturală a românilor și portughezilor", arată MAE. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7375 secunde