"Cred că Băsescu nu se adresează PDL, ci propriului electorat"

140
"Eu cred că Traian Băsescu nu se adresează PDL, ci propriului electorat. Acestui electorat care l-a votat în 2000, 2004, 2009. Are un electorat căruia i se adresează. Electoratul său se confundă cu electoratul PDL. Dacă ne uităm la credibilitatea președintelui și a ldierilor PDL, constatăm că Băsescu e cel mai popular lider de dreapta din România și peste PDL. Electoratul se confundă în mare parte, nu în totalitate", a spus Udrea.


Udrea crede că președintele a descris o situație dificilă în care se află PDL. "Președintele a descris o situație în care se află PDL pe care o găsesc la fel și membrii PDL și societate civilă și presa. Nu puteți să îmi spuneți că PDL e în momentul acesta un partid care mai are șansa să câștige alegerile vreodată. Ideea aceasta că așteptăm să scadă USL și noi să creștem e total greșită", a mai declarat Udrea.


Președintele Traian Băsescu a declarat, săptămâna trecută, că Partidul Democrat Liberal de astăzi seamănă cu un Front al Salvării Naționale din 1990 și că este diferit de "PDL-ul său".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Udrea e Băsescu în fustă"
Pagina a fost generata in 1.6871 secunde