Vasile Blaga:

"E bine că Elena Udrea candidează. Avem competiție în partid"

188
1
Președintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, ieri, că este foarte bine că Elena Udrea candidează la șefia formațiunii democrat-liberale, importantă fiind reconstrucția PDL.

"Este foarte bine că dânsa candidează. Iată, avem o competiție în partid. Deocamdată sunt două potențiale moțiuni. Eu cred că este foarte bine, pentru că partidul trebuie să stabilească exact direcția de a aborda competiția politică de anul viitor și mai ales din 2016. Trebuie să trecem de la această gestiune de criză a partidului, cu care ne confruntăm de la alegerile locale și până în prezent și să reconstruim partidul. Indiferent cine câștigă, partidul să rămână mai departe unit și să își vadă de treabă", a afirmat Vasile Blaga.

Comentează știrea

Hanibal
13 februarie 2013
politicianismul romanesc si competitia

Sunt momente,sunt epoci cand un popor are nevoie de mari oameni politici si de stat. Romania nu are in prezent astfel de oameni . Partidele nu au fost preocupate de selectie. Sunt oameni care au ajuns in functii inalte fara ca ei sa justifice prin munca si capacitatea lor ca merita pozitia pe care au dobandit-o. Politicianismul romanesc s-a straduit sa discrediteze notiunea de om politic,de lider politic. S-a cultivat necinstea,nepotismul,demagogia,coruptia,oportunismul,carierismul,incompetent a,traseismul . In toate actiunile au primat interesele personale si de grup. Rezultatul este ca cetatenii au capatat convingerea ca politica este murdara. S-a sadit neancrederea in democratie,in capitalism,in democratie. Traim in tara lichelelor politice,a ticalosilor care au trecut prin toate partidele si au avut toate " convingerile ". In asemenea conditii,e greu,e aproape imposibil ca un om cinstit,talentat si capabil sa poata ajunge la conducerea partidelor sau a statului. Politicianistii calca totul in picioare , deminitate,cuviinta,cultura,idei. Degeaba ne plangem si protestam uneori si penibil de timid. Noi am facut politica celor de la putere,noi i-am votat. In astfel de conditii sa nu ne miram de calitatea necorespunzatoare a celor care lupta pentru putere. Este inutil sa mai dam exemple. Criza in Romania consta in lipsa de oameni de valoare,de merit,de caracter.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Udrea e Băsescu în fustă"
Pagina a fost generata in 0.3099 secunde