Concurs Ce crede Emil Boc despre viitorul președinte al PDL

142
Ce crede Emil Boc despre viitorul președinte al PDL - 123790pozapg3boc-1360767971.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte al PDL Emil Boc consideră că viitorul lider al formațiunii sale nu trebuie să fie neapărat și candidatul democrat-liberalilor la alegerile prezidențiale.


"E clar că cine va avea funcția de președinte al PDL va trebui să dea semnalul decisiv pentru ceea ce înseamnă competițiile viitoare - alegerile europarlamentare și prezidențiale. Dar nu în mod neapărat președintele partidului să fie și candidatul la funcția de președinte al României. Nu este o lege scrisă în Statutul PDL, o regulă scrisă", a spus Emil Boc, pentru Agerpres. 


El a subliniat faptul că nu va candida la nicio funcție de conducere în PDL și că partidul are nevoie de o nouă conducere legitimă. 


'"Cred că vor mai fi candidaturi pentru funcția de președinte al PDL. PDL are nevoie de o nouă conducere legitimă aleasă de Congres care să îi dea perspectivă pentru următorii ani. Faptul că sunt mai multe candidaturi este un lucru foarte bun pentru partid, care va dezgheța atmosfera și va genera idei și dezbateri și dă perspectivă pentru recâștigarea următoarelor competiții electorale. Cred că jocurile vor fi încheiate după ce va fi introdus în urnă ultimul buletin de vot al ultimului participant la Convenție. Va conta votul celor 5.000 de oameni, care va legitima o conducere, după care trebuie ca toată lumea, indiferent dacă a câștigat sau a pierdut, să se pună în spatele învingătorului și să îl susțină. Acesta este momentul decisiv în PDL, trebuie o competiție deschisă, colegială și fair-play", a menționat Emil Boc.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4942 secunde