Domnul Ponta ar trebui să se apuce în sfârșit de guvernare

140
Domnul Ponta ar trebui să se apuce în sfârșit de guvernare - vasileblaga-1360577735.jpg
Președintele PDL, Vasile Blaga, consideră că afirmațiile premierului Victor Ponta potrivit căruia unele dintre prevederile cuprinse în pactul de coabitare cu șeful statului nu mai sunt valabile reprezintă o "temă inventată" și i-a cerut acestuia ''să se apuce să guverneze''.

"Domnul Ponta ar trebui să se apuce în sfârșit să guverneze. Este la putere, totuși, de opt luni de zile și și-a propus pentru acest an absorbția a doar 2 miliarde de euro din fonduri europene. De altfel a scăzut ponderea cofinanțărilor aproape cu 30% în bugetul de stat. Ca să nu mai spun că ele vor fi mult mai scumpe de la 31 martie, odată cu încetarea acordului cu Comisia Europeană, vor crește cu 10%. Va trebui să guverneze domnul Ponta și, înainte de a face încă o temă din fondurile pe care România le-a obținut la Bruxelles - și trebuie să-l felicităm pe domnul președinte pentru că România este țara care înregistrează cea mai mare creștere a fondurilor alocate pentru exercițiul financiar 2014-2020 - să-și facă treaba în țară și să se apuce de guvernare și de absorbția fondurilor europene", a declarat, astăzi, președintele PDL, înainte de ședința BPN al partidului, citat de Agerpres.

Întrebat dacă declarațiile premierului privind pactul de coabitare vor afecta în plan extern România, Blaga a spus că atunci când cei doi au ajuns la concluzia că este nevoie de un asemenea document au procedat foarte corect. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4806 secunde