"Parlamentarii USL de Constanța uită promisiunile din campania electorală"

193
Deputatul PDL, Florin Gheorghe, a declarat că, astăzi, au fost susținute în fața plenului reunit al Parlamentului României, amendamentele la Legea bugetului pe 2013, printre care a avut și el câteva prime inițiative. Parlamentarul susține că aceste amendamente au fost votate în majoritate în cadrul comisiilor de specialitate, fapt ce i-a dat încredere că sumele respective ar putea fi în folosul constănțenilor. 

"Obiectivele vizate de mine sunt proiecte de anvergură ale Consiliului Județean și lucrări de reabilitare ale Primăriei Constanța dar, spre regretul meu, colegii mei, parlamentarii USL din Constanța, au votat împotrivă văduvind astfel cetățenii județului și municipiului Constanța de rezultatul final al acestor finanțări. Votul lor negativ intră în totală contradicție cu promisiunile făcute în campania electorală din toamnă, când se lăudau că vor aduce finanțări în Constanța pentru proiectele de interes public. Se pare că au uitat odată ce s-au văzut așezați în fotoliile de parlamentari", a declarat Florin Gheorghe.

El a precizat că, pe viitor, așteaptă o mai bună colaborare a tuturor parlamentarilor de Constanța, indiferent de culoarea politică, pentru a susține interesul comunității constănțene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : USL marchează doi ani de activitate
Pagina a fost generata in 1.0765 secunde