PDL a părăsit plenul reunit pentru că nu își poate susține amendamentele

118
PDL a părăsit plenul reunit pentru că nu își poate susține amendamentele - parlament-1360145429.jpg

Articole de la același autor

Dezbaterile amendamentelor la proiectul de buget al Secretariatului General al Guvernului pe anul 2013 au fost întrerupte la cererea parlamentarilor PDL, care și-au exprimat nemulțumirea pentru faptul că nu își regăsesc toate amendamentele respinse în raportul Comisiilor pentru buget-finanțe. 

"Vom reveni în sală în momentul în care este respectat Regulamentul ședințelor comune. Nu poate scoate nimeni aceste amendamente. Revenim în sală când toate amendamentele vor fi din nou în listă și le vom discuta. (...) Domnul Rușanu cu de la sine putere a scos din listă amendamentele care aveau ca principală țintă alocarea de fonduri prin creșterea bugetului SGG. E un caz fără precedent. A declarat (n.r. Rușanu) că va veni cu ele, dar până atunci am cerut întreruperea ședinței'', a spus președintele PDL, Vasile Blaga.

Potrivit agerpres, după pauza de consultări solicitată de liderul grupului parlamentar PDL, Mihai Stănișoară, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a solicitat staff -ului tehnic să includă la bugetul SGG toate amendamentele respinse și nu doar pe cele care au fost susținute în Comisia reunită de buget-finanțe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.564 secunde