Vasile Blaga, susținut de Cezar Preda și Gheorghe Flutur la conducerea partidului

190
1
Vasile Blaga, susținut de Cezar Preda și Gheorghe Flutur la conducerea partidului - vasileblaga13-1359898357.jpg
Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda și secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, au declarat că îl vor susține pe Vasile Blaga la conducerea formațiunii politice, întrucât îl consideră un lider puternic. 

"Personal, consider că partidul trebuie să continue cu Vasile Blaga, pentru că este nevoie de un partid puternic de centru-dreapta căruia îi ia ceva timp să se consolideze. Am avut alegerile din vară cu Vasile Blaga în frunte, imediat a venit organizarea referendumului, apoi am intrat în pregătirea alegerilor parlamentare. Este nevoie de un lider puternic și de o echipă puternică. Ne dorim un congres al partidului cu 5.000 de oameni, aleși locali, unde fiecare să spună cine să fie președinte. Personal, cred în acest proiect, este nevoie de oameni hotărâți, categorici. Ca partid de centru-dreapta, avem nevoie de așa ceva, un partid care apoi să coaguleze și alte partide", a declarat Gheorghe Flutur. 

El a mai spus că Vasile Blaga este un om puternic, iar legitimarea sa ca lider al PDL trebuie făcută în cadrul unui congres. 

La rândul său, prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat că activitatea lui Vasile Blaga nu poate fi analizată acum și că este nevoie de un timp în care acesta să-și poată îndeplini proiectele. 

"Eu l-am susținut, îl susțin și îl voi susține pe Vasile Blaga. Blaga a devenit președinte ales statutar la Convenție, a condus partidul într-o reorganizare în patru zile, apoi a intrat în referendum, apoi au venit generalele. Nu i se poate imputa lui Blaga un parcurs al PDL în trei luni. Vasile Blaga trebuie lăsat să conducă partidul, pentru că a demonstrat că iubește partidul, că are capacitate de organizare și trebuie să-i dăm cel puțin timpul dat fiecărui președinte să își pună amprenta și viziunea sa asupra partidului", a declarat Cezar Preda. 

Potrivit reprezentanților de la nivel central al partidului, în PDL urmează o perioadă de reorganizare și consolidare a filialelor din țară, în perspectiva organizării Consiliului Național de Coordonare, programat pentru 29 februarie. La această dată, se va stabili și momentul în care se va desfășura Convenția Națională, cel mai probabil fiind vorba despre sfârșitul lunii aprilie, începutul lunii mai. 

Comentează știrea

DECREDIBILIZAREA TOTALA A ANR
4 februarie 2013
Ce baiat erai Vali cand lucrai la ANR, acum cand esti pe fonctie dai foc la casa...ai uitat de unde ai plecat si ai sters numerele prietenilolr din agenda.... Gi (4 oct 2012) Greu o sa va fie cu smecherul asta care i-a tras de partea lui pe Olea si Cojoca

aTI PUS-O !CURTEA DE CONTURI A INCEPUT CONTROLUL AUTORITATII NAVALE de la OAMENII DIN ANR NU MAI SUPORTA (14:20:22 05 Ianuarie 2013) kostel (11 oct 2012) Ce baiat erai Vali cand lucrai la ANR, acum cand esti pe fonctie dai foc la casa...ai uitat de unde ai plecat si ai sters numerele prietenilolr din agenda.... Gi (4 oct 2012) Greu o sa va fie cu smecherul asta care i-a tras de partea lui pe Olea si Cojocaru de la Colegiul Nautic,ambii spagari de mana intai. DNA sa stea cu ochii pe cei doi ca ei au inceput deja sa ia spagile si sunt incredibil de mari.Peste cateva zile va voi da cu exactitate tarifele pentru fiecare brevet. ANR (3 oct 2012) Omul are dreptate... Autoritatea Navala Romana poate fi mutata oriunde exista un ochi de apa... Ce legatura sa fie intre ea si Portul Constanta? Probabil aceeasi ca intre nea asta si logica... Adica nici una. Dar nu trebuie sa te superi pe valet ca stapanul a luat decizii aiurea... Nu e prost, e smecher! (2 oct 2012) Muta la Bucuresti doar cele mai profitabile aspecte, alea unde se obtin spagile, mita si se fac aranjamentele. Olteanu Eugen e un escroc, pacat ca a lucrat la ANR inainte! de unde vii? (2 oct 2012) Nu din Constanta!?? Nu merita Constanta sa aibe o autoritate nationala aici la Marea Neagra? anr (2 oct 2012) ce fata de mazare adormita in intersectie are... UN CEATATEAN ONORABIL (2 oct 2012) SA LUATI SPAGA LA BUCURESTI CA MAREA NEAGRA INCEPE LA PALATUL VICTORIA!!! NU LA CONSTANTA!!!SANTETI MAI RAI DECAT COMUNISTII imperiul vostru se destrama (20 dec 2012) pacat ca distrugerea ANR ului nu te onoreaza baiete!decaderea anrului ...BRE NU V-AM SPUS CA EL A SPULBERAT ANR UL IN BUCATI?catre nemultumitul Vali Preda: ma baiatule..nu ti-a fost bine cat ai mancat o paine in ANR?asa multumesti? distrugandu-l? ANR-ist (15 oct 2012) Se duce naiba ANR lasat pe mainile lui rodica avram si eugen olteanu, oameni care toata viata au distrus si nu au facut nimic bun. Pacat de institutia care a fost si de munca oamenilor care au contribuit la dezvoltarea ei. acu ' nu i ramane decat sa mute..anr'ul (4 oct 2012) :))) asta tin musai ... sa mute portul la bucuresti ca apartine de ministerul transportuilor...RATATI oameni va conduc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.554 secunde