Cristian Preda cere filialelor PDL să-i susțină candidatura pentru un nou mandat în PE

268
Cristian Preda cere filialelor PDL să-i susțină candidatura pentru un nou mandat în PE - cristianpreda-1359747505.jpg
Europarlamentarul PDL Cristian Preda solicită tuturor filialelor partidelor susținerea pentru a candida pentru un nou mandat în Par-lamentul European, la alegerile din 2014.

Cristian Preda spune într-o postare pe blogul său că BPN al PDL a solicitat în urmă cu două săptămâni elaborarea unor criterii pentru stabilirea candidaturilor la alegerile din 2014 pentru Parlamentul European.

"Deși profilul activității unui membru al PE nu e foarte cunoscut în România, nu voi propune asemenea criterii, fiindcă ar însemna să fiu părtinitor", adaugă Preda.

El menționează, de asemenea, că Biroul Permanent Național a mai cerut filialelor partidului să propună și nume de candidați.

"Aici ar fi o problemă, fiindcă sunt singurul dintre deputații români din PDL care a afirmat public că dorește să candideze pentru un nou mandat. Cred că drept ar fi ca filialele PDL să aibă informații despre intențiile tuturor deputaților în funcție. Ca și despre proiectele europene ale altor membri PDL", consideră Preda.

Eurodeputatul anunță că solicită, tot public, tuturor filialelor din țară susținerea.

"Consider că, în calitate de deputat, trebuie să mă supun scrutinului tuturor organizațiilor, nu doar al celei din care fac parte. Am încercat să fac cunoscută activitatea mea din Parlament prin numeroase intervenții publice (inclusiv pe acest blog). Pe site-ul PE se află informații consistente despre felul în care am înțeles să îmi asum mandatul. Activitatea mea din țară e, de asemenea, cunoscută, din numeroasele relatări ale presei. Stau, evident, la dispoziția oricărui membru PDL pentru clarificări legate de activitatea desfășurată din 2009 până azi", precizează Preda.

Cristian Preda mai arată că, pentru el, scrutinul la care se supune e foarte însemnat.

"În funcție de sprijinul primit, voi decide calea de urmat. Dincolo de evaluările celor care mi-au fost colegi, pentru câteva luni, în BPN, aș vrea să cunosc opinia organizațiilor din teritoriu", adaugă eurodeputatul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.376 secunde