Orice act normativ care ajută la atragerea fondurilor europene va fi votat de PDL

109
Orice act normativ care ajută la atragerea fondurilor europene va fi votat de PDL - cezarpreda-1360501218.jpg
PDL va vota orice act normativ care ajută la deblocarea, la atragerea și la susținerea programelor pentru fondurile europene, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, prim-vicepreședintele Partidului Democrat Liberal Cezar Preda.

În plus, PDL va crea un comitet de monitorizare a absorbției fondurilor europene condus de Theodor Stolojan, astfel încât românii să vadă că principalul partid de opoziție este conectat la ceea ce înseamnă interesul major al României, a anunțat Cezar Preda.

El a adăugat că perioada următoare va fi una grea pentru România.

"În 2012 domnul Ponta minte că s-au atras 20% și de fapt România n-a beneficiat decât de 10% din sumele care trebuiau atrase, și asta rezultanta eforturilor făcute în 2011. Spune domnia sa că 40 de miliarde e puțin pentru România? El, în 2013, în bugetul nostru, a prevăzut atragerea a doar 2,5 miliarde. Și-a făcut un guvern stufos, spunând românilor că așa trebuie să arate un guvern care este calat pe absorbția fondurilor europene și, în fond, nici măcar nu este preocupat de atragerea fondurilor europene", a spus Preda.

Prim-vicepreședintele PDL a mai declarat că Uniunea Social Liberală nu a fost în stare în prima lună de mandat, în ciuda unei majorități covârșitoare, să-și țină parlamentarii în sală, să poată să dezbată corect fiecare articol din bugetul României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0039 secunde