Credit de 12 milioane pentru drumul transfrontalier Dobromir-Krushari

288
Primarul comunei Dobromir, Eugen Iliescu, la decizia Con-siliului Local, a lansat procedura de licitație pentru obținerea unei linii de finanțare în valoare de 12.000.000 lei. Contractul se va întinde pe o perioadă de doi ani, suma fiind necesară pentru par-

tea de cofinanțare aferentă proiectului intitulat "Drum transfrontalier Dobromir-Krushari". De altfel, acești bani vor asigura "cash-flow-ul" pentru compania de construcție implicată în proiect și vor fi ulterior returnați admi-nistrației locale. Inițiativa este finanțată prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ro-mânia - Bulgaria 2007-2013, Axa prioritară 1 - Accesibilitate, Do-meniul major de intervenție 1.1-Îmbunătățirea infrastructurii de transport.

Decizia privind contractarea acestui credit a fost votată de către membrii Consiliului Local, la propunerea fostului primar Iusein Visel, în data de 18 mai.

Menționăm faptul că firmele interesate pot depune ofertele până în data de 17 august, ora 10.00, licitația desfășurându-se începând cu ora 10.30. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4975 secunde