Drumul județean 223 va fi reabilitat pe tronsonul Cernavodă - Ion Corvin

276
Conducerea administrației jude-țene a lansat un anunț de licitație, în sistem SEAP, prin care dorește să contracteze firma care se va ocu-pa de o serie de lucrări de infrastructură la Drumul Județean 223.

Astfel, potrivit anunțului, firma câștigătoare va trebui să reabiliteze și să modernizeze DJ 223 pe tron-sonul Cernavodă - Rasova - Aliman - Ion Corvin. Lucrările vor fi executate pe porțiunile de drum dintre km 55+100 și km 75+250, precum și între km 77+000 și km 93+420.

Menționăm că decizia privind realizarea acestei investiții a fost luată prin hotărâre CJC, votată în unanimitate de consilieri în ședința din 27 iunie. Compania care se va ocupa de acest proiect va trebui să ofere servicii de arhitectură, inginerie, servicii integrate de inginerie, servicii de amenajare urbană, precum și servicii de arhitectură peisagistică. De asemenea, firma se va ocupa și de partea de consultanță științifică, de cea tehnică și va face toate testările și analizele tehnice necesare.

Pentru realizarea acestei inițiative, a fost alocată suma de 753.573 de lei. Ofertele pot fi depuse până la data de 13 septembrie, ora 11.00. Licitația va avea loc în aceeași zi, de la ora 11.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4629 secunde