Crescătorii de animale din Medgidia protestează:

337
Aproximativ 100 de persoane care dețin animale și care folosesc terenul din Medgidia, care ar trebui să servească proiectului de înființare a unei pepiniere silvice, au transmis ieri ziarului "Cuget liber" un protest la reacțiile Consiliului Județean Constanța (CJC) în acest caz. Ei susțin că acesta este singurul lor mijloc de a-și asigura traiul, având contracte de învoială la pășunat cu Primăria Medgidia din 2006 și plătind cu regularitate tariful pe cap de animal. "Nu ne luați pâinea de la gura copiilor, aceasta este singura noastră sursă de venit!", cer oamenii.
Și Organizația PDL Medgidia a transmis un comunicat de presă pentru a reclama modul în care CJC vrea să desfășoare programul județean de înființare a pepinierelor. Democrat-liberalii susțin că înființarea de pepiniere și de păduri se face pe terenuri degradate, însă cele 49 de hectare date în administrarea CJC de către Primăria Medgidia sunt alcătuite din 25 de hectare de pășune și 24 hectare de lacuri, bălți, canal de drenare a apelor către canalul Dunăre-Marea Neagră.
PDL mai precizează că hotărârea Consiliului Local a fost aprobată pe 26 aprilie 2010, iar două zile mai târziu, Direcția Județeană de Drumuri a început deja să are terenul deși contractul între Primăria Medgidia și Consiliul Județean Constanța nu fusese încheiat și nici nu se realizase procesul verbal de predare – primire a imobilului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1452 secunde