Candidatul PDL, preferat de electoratul din Adamclisi

1853
Candidatul PDL, preferat de electoratul din Adamclisi - c9a543dad6d3b323f49b5afdc9b2d9ae.jpg
"Anton Burcea, candidatul Partidului Democrat Liberal pentru funcția de primar al comunei Adamclisi, se află pe primul loc în competiția electorală, cu șanse mari de a câștiga alegerile chiar din primul tur", se menționează într-un comunicat de presă semnat de președintele BPJ al PDL, senatorul Mircea Banias.
Pentru a lua pulsul electoratului din Adamclisi, pedeliștii au realizat zilele acestea un sondaj de opinie printre cetățenii cu drept de vot din localitate. Astfel că, potrivit rezultatelor sondajului, 51% dintre cetățenii comunei l-ar vota pe candidatul PDL, Anton Burcea. Acesta este urmat în sondaj de candidatul PSD, Marieta Burcea, cotată cu doar 36 de procente în sondaj, urmată de liberala Dorina Șerbănescu (8%) și Mălina Lupu (4%) de la UNPR.
Alegătorii din Adamclisi sunt așteptați la urne duminică, 30 mai, pentru a-și desemna un nou primar. Potrivit comunicatului de presă transmis de PDL, interesul locuitorilor este unul foarte mare, "aproape 99% dintre cetățenii cu drept de vot fiind la curent cu faptul că duminică trebuie să voteze pentru alegerea noului primar".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4498 secunde