CSAT se reunește, astăzi, pentru a aviza bugetele instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale

134
CSAT se reunește, astăzi, pentru a aviza bugetele instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale - klausiohanniscotroceni-1485844944.jpg

Articole recomandate

Consiliul Suprem de Apărare a Țării se reunește, astăzi, la ora 12.30, pentru a oferi un aviz consultativ asupra bugetelor instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale, după ce Guvernul a cerut, vineri, un punct de vedere. 


Președintele Klaus Iohannis a criticat diminuarea bugetelor SRI, SIE, STS și SPP, însă premierul Sorin Grindeanu a spus că nu vor fi operate modificări.


După ședința CSAT, Guvernul este așteptat să se reunească într-o ședință pentru aprobarea proiectului de buget, care va fi apoi transmis Parlamentului, pentru a începe audierile în comisiile de specialitate.


Președintele Klaus Iohannis nu a anunțat dacă va susține și o declarație de presă la finalul reuniunii.


Este prima ședință a CSAT la care participă premierul Sorin Grindeanu, precum și noii membri ai Guvernului Gabriel Leș (MApN), Carmen Dan (MAI), Teodor Meleșcanu (MAE), Florin Iordache (Justiție), Alexandru Petrescu (Ministerul Economiei) și Viorel Ștefan (Ministerul Finanțelor).


















Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3872 secunde