Dragnea și Tăriceanu, în vizorul lui Iohannis

235
2
Dragnea și Tăriceanu, în vizorul lui Iohannis - iohannis94-1483711896.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, astăzi, în contextul în care a avertizat că o lege a amnistiei și grațierii ar fi "o catastrofă" pentru democrație, că reprezintă circumstanțe îngrijorătoare faptul că președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este condamnat penal, iar președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este trimis în judecată.


"Nu pot să mă fac că nu văd că președintele Camerei Deputaților este o persoană condamnată penal și cu urmărire penală în curs. Președintele Senatului este o persoană trimisă în judecată pentru minciună penală. Asta este, ce numesc eu, circumstanțe îngrijorătoare", a declarat Iohannis, la ședința de constituire a CSM.


Ulterior, el a afirmat că o lege a amnistiei și grațierii ar fi o catastrofă pentru democrația românească, arătând că se va opune în cazul unui astfel de act normativ.


"Un astfel de demers, o lege a amnistiei și grațierii care ar spăla păcatele nu numai ale unor hoți care pot fi periculoși pentru persoane, poate și pentru societate, dar ar albi dosarele politicienilor, ar fi o catastrofă pentru democrația românească, domnule ministru (al Justiției - n.r.)", a spus șeful statului, citat de Agerpres. 




Comentează știrea

Ct
6 ianuarie 2017
Santa klaus

Este un circ mediatic ce face.APROMIS ca va fi un pres NORMĂL..Ne Mintit..E mai RAU si prost ca ...BASESCU T..TOCMAI EL cel care a pierdut custodia a 2 case pe care le furat cu acte false..fapte dovedite in justitie..Se ia de Liviu sau Calin care nu au furat nici o casa .Asa ca cine tipa Penal ala este..Dupa ce si va termina mandatul sigur va da socoteala in instanta.

NOI
18 ianuarie 2017
DAR EL ?!

DESTITUITZI-L / SUSPENDATZI-L PE NEAMTZUL ASTA , CARE URASTE CU INVERSUNARE POPORUL ROMAN, CA SA NU AJUNGA EL, CU GASCA LUI DIN AFARA ROMANIEI, SA NE TERMINE, PE NOI, ROMANII ! SA FIM ATENTZI SI SIGURI, CA : EL / EI AU UN SCOP PRECIS, CU : ROMANIA, FAMILIA ROMANA SI CU ROMANII, desfiintzarea si distrugerea ! basescu traian = johanis kw si johanis kw = basescu traian, nu exista diferentza intre cei doi, sunt ca " doua picaturi de apa " , unul si acelasi, daca-i pui pe un cantar, nu cantareste, unul mai mult decat alalalt, sunt precum " tusea si junghiul " !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Decembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : DRAGNEA anunță majorări de salarii
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : SCHIȚA NOULUI GUVERN
Pagina a fost generata in 1.4673 secunde