Cu câteva ore înainte de deschiderea urnelor, năvodărenii plecau spre mănăstirile din județul Olt

503
Cu câteva ore înainte de deschiderea urnelor, năvodărenii plecau spre mănăstirile din județul Olt - e06286a2d9b9682a5cf3eb4d49943036.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă seară, în jurul orei 21.50, mai multe autocare încărcate cu oameni au fost văzute staționând în Năvodari, în imediata apropiere a Bisericii Catolice. Un altul a fost văzut pe drumul care leagă Lumina de Năvodari. Despre acest incident a fost informată Instituția Prefectului Județului Constanța, dar și Poliția, după ce mai mulți cetățeni din Năvodari au sesizat acest aspect la numărul 112. Potrivit declarațiilor prefectului Constanței, Claudiu Palaz, poliția a efectuat cercetări, urmând să întocmească un raport. "Așteptăm un raport de la Poliție, s-au făcut verificări aseară (n.r. - sâmbătă seara). Nu mă pot pronunța până când nu știu exact ce spun instituțiile de specialitate. Am auzit că a fost vorba de niște autocare, care erau parcate în față la Biserica Catolică. Asta din primele informații obținute aseară", a explicat Palaz ieri, la ieșirea din secția de votare numărul 124, din incinta Liceului George Călinescu, acolo unde a votat în jurul orei 11.00. Tot el a adăugat, ulterior, că aștepta, în cursul zilei de ieri, un raport complet. "Nu știu ale cui erau (n.r. - autocarele), de ce îi strângeau, unde îi duceau. Poate îi duceau să se plimbe, să viseze. Nu știu care era scopul pentru care s-au strâns la acea oră și ce se urmărea. Să nu facem supoziții până când nu vedem raportul", a mai declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu.
Prefectul Claudiu Palaz a ținut să menționeze și că speră să nu aibă de a face cu fapte care ar putea constitui turism electoral: "Sper să n-am turism electoral în județul meu, nu vreau bătăi de cap", a conchis el.
Potrivit unui comunicat de presă al Centrului de Comunicare Județean Constanța din cadrul Ministerului Administrației și Internelor, două dintre autovehicule transportau turiști la mănăstirile din județul Olt. Cu toate acestea, însă, au fost verificate atât autorizațiile de transport, cât și existența contractelor de închiriere cu firmele de turism care au organizat excursia și nu s-a constatat săvârșirea vreunei contravenții sau nereguli.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 07 Decembrie 2009
Stire din Politică-Administrație : Președinți de exit-poll
Pagina a fost generata in 1.8621 secunde