Cu ce explicații vine Gorghiu vizavi de moțiunea picată

103
1
Cu ce explicații vine Gorghiu vizavi de moțiunea picată - alinagorghiu7f8a9adae8-1443596153.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a explicat, la Realitatea TV, că moțiunea de cenzură "Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!", inițiată de liberali, nu a pornit dintr-un calcul aritmetic al partidului din care face parte, menționând că era de datoria liberalilor să depună această moțiune chiar dacă istoria a arătat că din 1990 până astăzi doar două asemenea moțiuni au fost votate și și-au atins scopul. 


''Publicul înțelege că o moțiune de cenzură nu poate fi privită din perspectivă aritmetică. Această moțiune de cenzură era obligația PNL să fie făcută la momentul la care Victor Ponta a fost trimis în judecată. Da, dacă stăteam să gândim cum este mai bine tactic pentru capitalizarea votului, mai bine pentru scorul PNL probabil că stăteam și analizam dacă este sau nu momentul oportun. Să luăm din '90 încoace moțiunile de cenzură. Au tot fost zeci de moțiuni de cenzură. Știți câte au fost votate și au dus la schimbarea guvernului? Două. În 2009 și în 2012, când vorbim de o majoritate care era foarte fragilă. Oare simpatizanții pe care îi invocați ne-ar fi iertat vreo secundă dacă n-am fi făcut acest demers', a spus Gorghiu. 



Comentează știrea

dogan iusuf
30 septembrie 2015
ponto,pleaca

nu intelege ponta nu va intelege niciodata,e un copil retardat din preajma garii de nord,voce neplacuta,tonul neplacut,niciun fel de charisma,nici la el nici la barbatul bombonicai,la auzul acestui nume am zis ca-i o gluma,nu exista om cu acest nume,cel mult o catelusa,o labradora,o vacuta,o chivuta.Gorghiu are dreptate a fost un test,mai ales ptr."interesul national".A zis ca avea asteptari dela generalisimul G.Oprea care tot timpul a jucat la 2 capete,acuma s-a lamurit,acelasi lucru cu reformarea PSD,niciodata nu se vaintampla,sunt 2 certitudini,mai trebuie una,Blaga sa scape de cei 2 dela Mehedinti,mai necarismatici chiar decat Bombonel,bombonica si dacianucu,dela Gara de Nord.Dar d-ra Gorghiu scapa de acest Hasoti dela Cta,adica reformeaza-ti propriul partid,pune-l si pe Vasile Blaga sa faca la fel,cel putin la granitele Romaniei,de acum si dintotdeauna,domina contrabandistii.Uitat-te la Vacaroiu,sef la Curtea de Conturi de20 ani si va muri acolo,adica va mai fura ca si Iliescu Ilici.Alina scapa de Hasoti!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8002 secunde