Moțiune / Ponta: Nu există niciun fel de critică adusă actului de guvernare

83
Moțiune / Ponta: Nu există niciun fel de critică adusă actului de guvernare - ponta1024x682-1443520363.jpg

Articole de la același autor

Moțiunea de cenzură depusă de Opoziție nu conține niciun fel de critică la adresa actului de guvernare, a declarat premierul Victor Ponta.

"Astăzi trebuia să mă aflu în fața dvs. conform prevederilor constituționale pentru o moțiune de cenzură. Din păcate, cred că este datoria inițiatorilor de a lămuri ce anume se întâmplă astăzi, pentru că, dincolo de o serie de jigniri, invective, cu care de altfel m-am obișnuit, nu există în fața dvs. niciun fel de critică adusă actului de guvernare, nu există niciun fel de opinie a Opoziției despre cum se desfășoară actul de guvernare și, bineînțeles, nu există nicio soluție în cazul improbabil în care moțiunea ar trece. Cred că este o confuzie stârnită în rândul Parlamentului și nu doar de inițiatori, este nevoie de lămuriri și pentru oamenii aduși cu autobuze în față, în ploaie. Probabil că ei credeau că vin să protesteze împotriva celor care le-au tăiat pensiile și salariile, însă, să fiu sincer, nici domnul Blaga nu mai e ce a fost odată, sunt mai mulți jandarmi și jurnaliști decât protestatari. Asta e. Timpul ne marchează pe toți", a spus Ponta, în plenul Parlamentului. 


El a adăugat că o moțiune de cenzură, așa cum este prevăzută în Constituție, se referă la activitatea Guvernului, la măsurile economice, sociale, la problemele populației, în schimb în demersul actual al Opoziției nu se regăsește așa ceva. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4602 secunde