Cu ce oameni vrea Claudiu Palaz să câștige Primăria și Consiliul Local Constanța

3717
18
Cu ce oameni vrea Claudiu Palaz să câștige Primăria și Consiliul Local Constanța - palaz1336313370-1336334807.jpg
Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) va avea candidat propriu la fotoliul de primar al municipiului Constanța. Astfel, pentru această funcție și-a depus candi-datura fostul prefect al județului Constanța, Claudiu Iorga Palaz.

Pe de altă parte, lista cu propunerile pentru funcțiile de consilieri locali cuprinde numele a 34 de persoane.

Primul trecut pe lista de consilieri este tot Claudiu Iorga Palaz fiind urmat de Harry Michelle Boiagian și Cristian Dumitru Fuior. În con-tinuare, pe listă sunt înscriși Vasile Roșu, Valeriu Iosif Ene, Lucian Cătălin Șipoș, Constantin Sava, Elena Cerchez, Tiberiu Pleșu, Marian Neagu, Mariana Dumitrescu, Cornel Radu, Dorin Buzescu, Marin Buzescu, Ionela Tănase, Darius Dobrin, Mateea Melinte, Andra Voicu, Vasilică Rusu, Niculina Ivanovici, Florinela Lungu, Laura Teșeleanu, Paul Culețu, Constantin Misăilescu, Cornelia Toader, Cristian Toader, Cătălin Stoenciu, Nelu Panait, Mirela Dragomir, Mirela Munteanu, Medi - Daniela Iovescu, Florin Munteanu, Geani Raymond Ioniță și Cosmin Alexandru Chiric.

Și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, UNPR va merge cu un candidat propriu, mai exact cu Harry Michelle Boiagian.

În ceea ce privește lista pentru funcțiile de consilieri județeni de-pusă la Biroul Electoral Județean, pe ea se află înscrise 45 de persoa-ne. Cap de listă este Harry Michelle Boiagian urmat de președintele UNPR Constanța, George Lipoveanu și Claudiu Iorga Palaz.

Lista consilierilor județeni UNPR este completată de Ionel Gae, Constantin Avătavului, Valeriu Iosif Ene, Elena Roxana Almășan, Dănuț Dumitru Cotârlă, Leonard Cristian Chiciu, Dorinela Irimia, Marian Sărăcilă, Cristian Stoian, Tiberiu Pleșu, Stere Palaș, Elena Cerchez, Vasile Roșu, Monica Lipici, Darius Dobrin, Lucian Cătălin Șipoș, Mălina Lupu, Cornel Radu, Constantin Sava, Giuliano Nicolae Voicu, Costel Ignat, Marin Neagu, Niculina Ivanovici, Ciprian Luigio Juncu, Florinela Lungu, Elena Daniela Lipoveanu, Mateea Melinte, Viorel Chiurtu, Dorin Buzescu, Marin Buzescu, Geani Raymond Ioniță, Alexandra Liliana Goran, Cristian Dumitru Fuior, Adrian Brădeanu, Cornelia Toader, Gheorghe Minea, Petre Ștefan, Vasilică Rusu, Tiberiu Cazan, Vasilică Popa, Florin Munteanu și Medi Daniela Iovescu.      

Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Ion
6 mai 2012
Palaz nu o sa câștige primăria si nici măcar un consilier

E posibil totuși Palaz sa câștige ceva......probabil vreun teren bine plasat pe care sa-l vândă cu profit imens dar primăria Constanța IN NICI UN CAZ,la primărie votăm unul serios PE CHIRU viitorul primar din Constanta

Vlad T.
7 mai 2012
Ce sanse are Palaz?

Oare crede ca va castiga? Daca doreste sa-l invinga pe Mazare, de ce nu a facut o intelegere cu ceilalti candidati pentru aceasta "cursa"? Chiru participa din partea Aliantei pentru Constanta; care alianta? Ce strategie au ales acesti candidati care se lauda ca-l inving pe actualul primar? Daca Palaz si Chiru ar face o intelegere si unul din ei ar renunta la cursa, ...ar fi o sansa sa avem alt primar la Constanta. In caz contrar, ma tem ca orasul va ramane pe mana mafiotului indolent iar constantenii vor fi catalogati in continuare ca...prosti!

Miruna
7 mai 2012
DECI AVEM DE ALES DINTRE UN INTERLOP DROGAT,UN EX CHELNER SFERTODOCT SI UN MACHEDON HOT

Halal ..!!si culmea ..dintre 3 rele...va iesi iar cea mai proasta solutie, interlopul mascarici:))

constantean
7 mai 2012
nu are nici o sansa

Un personaj ca asta care a dat mana cu Mazare ,nu poate avea nici o sansa,oricum stie lucrul asta dar el isi ia banii de la pastaie si asta e.Noi vom vota schimbarea ,dar vom vota GIGI CHIRU.

Trainer
7 mai 2012
Chiru pentru primar

Echipa lui Palaz împreuna bineinteles cu Palaz vor pierde fericitzi si o sa mai încerce in 2016 acum îl votez pe Chiru

DIN EFORIE
7 mai 2012
CHIRU SI PDL-UL LUI EXPIRAT

PAI VOI PE CINE VRETI PRIMAR ? UN HOT,UN SPARGATOR DE CASE,MASINI SI CAMERE DE HOTEL,CARE-I SUSTINUT DE UN PARTID EXPIRAT,CARE A INGROPAT TARA SI POPORUL ? TREZITI-VA CONSTANTENI.DE ASTA DOAR GURA ! TOATA EFORIE RADE DE EL.VOTATI UN OM CU EXPERIENTA SI UN PROFESIONIST !!!!!! ASTA SIGUR E MANA IN MANA CU MASCARICIUL DE MAZARE !

un cetatean
7 mai 2012
mazare bungalow e tartorul Constantei

Sunt apolitic. Mentinerea in functia de primar a legumei drogate care ne ridiculizeaza incontinuu in cel mai bestial mod posibil, ar fi cea mai mare nenorocire ptr. orasul nostru.Dupa parerea mea singura varianta optima pentru orasul si judetul nostru e alegerea lui Gheorghe Dinu la Primarie si a lui Marian Vasiliev la CJC.

sergiu
7 mai 2012
Primar

CLADIU PALAZ este un profesionist si il voi vota.O vorba romaneasca spune:" decat c-un prost la castig,mai bine c-un destept la paguba".Nu am alternativa:votez PALAZ IORGA CLAUDIU.

varro
7 mai 2012
palaz profi

mazare trebuie sa plece iar alternativa este palaz, singurul profesionist adevarat dintre candidati. grataragiul sa candideze la eforie!

TOTI CONSTANTENII
7 mai 2012
VREM UN PROFESIONIST CU EXPERIENTA

NOI,CONSTANTENII,VREM UN PROFESIONIST CU EXPERIENTA,UN OM CARE SA RESPECTE LEGEA,UN OM CARE A DEMONSTRAT CA POATE AJUTA OAMENII.NOI TOTI IL VOM VOTA PE CLAUDIU PALAZ.NE-AM SATURAT DE MAGARIILE SI MIZERIILE LUI MAZARE,IAR CHIRU SA SE DUCA LA EFORIE LA EL.NOI VREM UN PRIMAR CONSTANTEAN !!!!!! IL VREM PE PALAZ LA PRIMARIE !!!!!!

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.5065 secunde