Cu un liberal și doi foști peremiști, Tusac își face grup de consultanță

310
Edilul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, și-a prezentat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, noul grup care va sprijini aparatul executiv al primăriei.
Grupul de Dialog și Consultanță Socio-economică, potrivit lui Tusac, reprezintă "răspunsul societății civile" și este format din membri ce îl vor sprijini în derularea proiectelor europene, guvernamentale și locale.
Acest grup este format dintr-un membru al Biroului Politic Local al PNL Mangalia, Mircea Silion (n.r. - "consultant în organizare, management sanitar și asistență socială") și doi foști peremiști mangalioți, Eugen Pricopie și Nicolae Manea, informație confirmată de liderul PRM Mangalia, Ion Anghel. Pricopie va fi "consultat în domeniul tehnico-economic", în timp ce Nicolae Manea se va ocupa de "mediere și asistență juridică de specialitate". Din acest grup mai face parte și profesoara Adriana Popescu, "consultant în managementul proiectelor educaționale europene".
La finalul prezentării, întrebat de câtre jurnaliști de ce și-a format această echipă tocmai acum și nu la începutul mandatului său, Tusac a răspuns franc: "Este o întrebare la care nu m-am gândit".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 31 Martie 2010
Stire din Politică-Administrație : Mazăre dă înapoi de teama DNA
Pagina a fost generata in 2.4311 secunde