Cui vrea Guvernul să taie din ajutorul facturilor

252
Cui vrea Guvernul să taie din ajutorul facturilor - facturi-1661961378.webp

Articole de la același autor

Decizia plafonării facturilor la energie se lovește de o nouă amânare! Premierul Ciucă încă așteaptă planul ministrului Energiei. Iar ordonanța va fi gata, cel mai devreme, săptămâna viitoare. În condițiile în care termenul-limită, cel puțin cel transmis inițial, era de 1 septembrie, potrivit Antena3.ro


”Legat de energie, de pregătirea pentru iarnă, măsurile pe care Guvernul le are în vedere astfel încât să putem să avem asigurate resursele energetice pentru iarna 2022-2023, astăzi urmează să primesc planul de iarnă de la Ministerul Energiei și desigur mâine, în comitetul interministerial, să avem elementele de analiză și concluziile analizei privind întregul proces prin care vom aduce modificări la Ordonanța de Urgență prin care compensăm prețurile la energie.

Domnule ministru, sunt convins că ați finalizat toate etapele de elaborare a planului și vom avea la dispoziție, spre analiză, în această zi, planul de la Ministerul Energiei și sigur că avem finalizate toate elementele de analiză pentru a putea lua o decizie de modificare a Ordonanței de Urgență”, a spus premierul Nicolae Ciucă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2761 secunde