Cum au fost mătrășiți vechii liberali din conducerea PNL Constanța

4203
24
Cum au fost mătrășiți vechii liberali din conducerea PNL Constanța - robertboroianu2-1459092974.jpg

Articole de la același autor

Au stat și au lipit afișe sau au alergat în diverse campanii, au investit timp și bani pentru a duce mesajul liberalilor către cât mai mulți constănțeni, iar acum s-au trezit că nu mai au nici măcar o funcție în Comitetul Local Executiv al PNL Constanța. Alții au venit cu speranțe și s-au înscris în formațiunea politică crezând că PNL este un partid serios în care echipele se schimbă din patru în patru ani și nu o dată pe an, după bunul plac al unor oameni veniți din afara partidului și parașutați direct în funcții de conducere. Cam asta este situația actuală în PNL Constanța, organizație locală a cărei conducere a fost preluată, luna trecută, de Vergil Chițac. 


La numai un an de la formarea Co-mitetului Local Executiv al PNL Constanța, o parte a vechilor liberali a fost mătrășită din funcții, fără nicio explicație. 


Sâmbătă, liberalii din cadrul Comitetului Județean Executiv Constanța au validat, în cadrul unei ședințe, Comitetul Local Executiv al PNL Constanța. Din această structură condusă de Vergil Chițac fac parte: Romeo Rezeanu și Robert Boroianu - vicepreședinți, Romeo Murea - secretar general, membrii: Adrian Manole, Mihaela Andrei, Dudu Nicolae, Florin Gavrilă, Ioan Solomon, Oana Maria Florea, George Niculescu, Nicolae Ionescu, Adriana Câmpeanu, Costela Dragu, Adriana Mărdărescu, Stelian Bucovală, Bogdan Barață, Dănuț Zepa Antonoaea, Costin Avătavului, Marius Enescu, Adriana Arghirescu, Geanina Topolov, Nicoleta Barbarino, Radu Bogdan Matei, Bogdan Bola, Daniela Oancea și Cristina Văsii. Ca supleanți au fost desemnați Ana Maria Funda, Daniel Gheorghe, Ștefan Ianțoc, Ion Stănică, Dana Scodreanu, Stere Babu și Nicolae Zarzare. Pe lângă aceștia, din echipă mai fac parte membrii din societatea civilă precum Ana Rodica Stăiculescu, Nadja Iancu, Adelina Toncean, Remus Munteanu, Teodor Popa, Stere Hira, Cătălin Anghel, Andrian Mihei și Marius Prăzaru. 


Așadar, au dispărut din schemă liberalii George Măndilă, Iustin Fabian Roman, Sorina Tușa, Nicolae Ploscaru, Ileana Tudor, Elena Ivănescu, Ana Marcu, Marian Cristian Andrei, Lavinia Stan, Lucian Lungoci, Raluca Trandafir, Betty Fripis și Leonard Croitoru. 


De remarcat că noul lider, în speță, Vergil Chițac i-a tăiat de pe listă pe toți cei care reușiseră să ajungă în Consiliul Local Municipal, respectiv, Roman, Tușa, Trandafir, dar a fost păstrat din garda veche, Radu Bogdan Matei. În plus, Chițac a ales să fie secondat de necunoscutul Romeo Rezeanu, cel care deja a stârnit mai multe nemulțumiri prin partid deoarece, potrivit surselor noastre, se recomandă ca fiind consilierul personal al lui Chițac. Mai mult, din ceea ce se vede în mediul online, acesta s-a transformat și în purtător de cuvânt al candidatului la Primăria Constanța, intrând de mai multe ori în diverse divergențe cu fel și fel de persoane, divergențe care nu-i sunt favo-rabile celui ce vrea să preia conducerea Primăriei Constanța. 


În altă ordine de idei, Chițac ar trebui să țină cont că, un personaj care se gudură pe lângă toți cei care ajung la comanda unui partid sau care își bârfește colegii în mediul online și nu numai, nu inspiră încredere. 


Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Capra lu Rezeanu
27 martie 2016
Amiral in lesa

Este cam penibil amiralul a ajuns sa fie tinut in lesa acest Rezeanu.

vio
27 martie 2016
sluga

Sau mielul bland al lui Comanescu

un mare cct
28 martie 2016
chitac

nu vrea pe nimeni si nimic ! daca serviciile nu manglesc voturle ...il alege pe nenea asta sulica franarul! liberalii nu-l voteaza ! nu ne reprezinta ! este un 0 la toate capitolele ! slugoiul lui comanescu ,care a falimentat tot,nu a platit salarii a pus in asa zisul birou -curve la propriu si la figurat ,tineri fara nici o pregatire ,slugoi yes-mani, interlopi ,oamenii lui pastaie ... bravos natiune!

sfat
28 martie 2016
chitac

nenea chitac,ai declarat ca detesti oamenii care sunt membrii de partid. matale esti doar candidat ,nu ai castigat,bre ,nimic! si nu vei castiga nimic ! esti o cauza pierduta ,ai dat cu piciorul unei sanse unice pentru orasul constanta din cauza oamenilor de care te-ai inconjurat . vei fi socat ,cand vei afla ca ei nici nu te vor vota (jucand cu psd-ul),iar pe 6 iunie ,nici nu te vor cunoaste! parol!

Răspuns la: sluga
Adăugat de : vio, 27 martie 2016
Sau mielul bland al lui Comanescu
ha,ha,ha
28 martie 2016
chitac

tare sunt supleantii,la fel,liberali vechi si adevarati !

Răspuns la: Amiral in lesa
Adăugat de : Capra lu Rezeanu, 27 martie 2016
Este cam penibil amiralul a ajuns sa fie tinut in lesa acest Rezeanu.
Nume noi
28 martie 2016
Bucovala stelian

Intrebare :e cumva fratele doamnei bucovala de la isj?parca era cu Stan,mazare cu care facea afaceri si in loc de rest la spaga I s a dat si functia surorii de la isj . Spaga 100000 de Euro s a impartit frateste intre baiazid si moga

theo
28 martie 2016
PNL

Bun si ce trebuia sa se intample la PNL Constanta? Un partid impotent, cu una in mana, cu una in gura si cu ochii dupa alta.. La oportunitati de a face lovele ma refeream. Un fel de sutili la mini zecili la tini. Acum ca si-au pus boss un ditamai pensionaru venit din cazarma, la ce se asteptau? Drepti si la loc comanda, manca-va-si. Lasati psedistii sa haleasca caimacu, mafia turco, machedono, tiganeasca sa va jecmaneasca cu tomitanul Teodosie neostoitul in frunte.

Petruta
28 martie 2016
Schimbare

e foarte bine ca s-a schimbat structura in PNL si ca omu si-a adus persoane de incredere, de multe ori schimbariile politice nu au efect, tocmai pentru ca in spatele candidatiilor se afla persoane care au interese personale si care nu sunt niciodata schimbate. eu sper sa faca treaba buna amiralul

George
28 martie 2016
PNL

foarte bine ca a indepartat oamenii care de fapt nu sunt alesi intr-un mod democratic, mi se pare logic sa se mearga pe propria echipa

simona
28 martie 2016
mda

atata timp cat chitacu se tine de promisiuni, putin imi pasa de oamenii de langa el

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4757 secunde