Manole, Chirilă și Delicoti, oamenii puși de PNL să facă ordine în județ

2460
5

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni s-au mobilizat pentru alegerile locale din luna iunie și au început să facă ședințe de partid aproape în fiecare zi. 


Schimbările avute la nivelul organizației județene unde deputatul Gheorghe Dragomir a fost desemnat de la Centru ca președinte unic, dar și intrarea în cursa pentru Primăria Constanța a lui Vergil Chițac sunt motivele pentru care liberalii se întâlnesc mai des ca de obicei.


La ultima întâlnire avută, în cadrul Biroului Politic Județean, președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir a ținut să pună la punct câteva aspecte care să ducă la o mai bună comunicare cu liberalii din întreg județul, dar și ca scandalurile care au tot avut loc între liberali și foștii pedeliști să înceteze. Pentru că el este și deputat și mare parte din timp îl petrece departe de județ, a decis să numească trei persoane care să se ocupe în permanență de atributele care le revin. Aceștia provin din fostul PDL. 


"Avem multe lucruri de pus la punct, acesta este motivul pentru care facem multe ședințe. Joi seara, am condus prima ședință a Biroului Permanent Județean în calitate de unic președinte și am desemnat trei colegi care să facă puntea către județ și, în mod special, pentru a exista o mai bună comunicare între vechii liberali și colegii care provin din fostul PDL. Eu îmi doresc să fie liniște în filială să putem lucra pentru a câștiga tot ce ne-am propus. Cei trei colegi sunt de la fostul PDL, oameni competenți pe care te poți baza. Astfel, în relația cu municipiul a fost desemnat Adrian Manole care este și șeful de cam-panie al candidatului nostru pentru Primăria Constanța, Vergil Chițac. 


De relația cu județul se va ocupa Constantin Chirilă, iar responsabil cu aleșii locali este primarul de la Poarta Albă, Vasile Delicoti", a de-clarat pentru "Cuget Liber", liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. 


El a mai adăugat că, în momentul de față, se lucrează și la lista candidaților pentru Consiliul Județean Constanța. 


"Se lucrează și la lista consilierilor județeni și la cea a consilierilor locali municipali din Constanța. În privința consilierilor județeni se vor regăsi cei care au muncit pentru partid, cei care dovedesc că vor să muncească în continuare. Vor fi și câteva surprize pe care o să le aflați la momentul respectiv. Aproximez că, peste două săptămâni să avem lista gata și să o facem publică", a mai spus Gheorghe Dragomir. 


În această privință, reamintim că lista pentru CJC va fi deschisă chiar de Gheorghe Dragomir care și-a asumat și câștigarea funcției de președinte al instituției la alegerile din vară. 


Pe de altă parte, el a mai precizat că discuțiile s-au purtat și spre Orga-nizația Municipală a PNL Constanța și, în mod special, spre componența Biroului Municipal pe care Vergil Chițac dorește să o modifice, urmând să fie alcătuită din 10 persoane de la vechiul PNL, 10 de la fostul PDL iar alte 10 persoane care să provină din rândul societății civile.


Comentează știrea

-a -mirabilis
5 martie 2016
dirrijoratul

cea mai mare,, fenta'' a politicii tomitane este domnul Manole.Asta de la revolutie a tarcolit orice oportunitate pentru a ocupa o functie cu pasaport politic.Dragomir ,foarte smecher,a pus niste carbuni incinsi in mana ,,colegilor,fosti pedelisti''pentru animatie,constient fiind ca nu sunt sanse prea mari sa castige judetul si nici municipiu.De unde si vorba vine:Acarul Paun si-a prins mana in acele de tricotat ale domnului Dragomir. Lui Chitac, cu Manole ca propagandist sef in campanie ,ii scad sansele.Omul a mai fost ,,dirijor''de campanie si nu a castigat niciodata,dar totusi s-a lipit numai de functii de directorate politice

un alegător
5 martie 2016
țeapă

Acest Manole, cu ochi albaștri, e total insipid incolor și inutil! Prietenii știu de ce...

Mishu
5 martie 2016
Iarasi cu acest...Manole...?!?

Manole , un filfizon care nu a realizat nimic deosebit in viata sa de rahat... Omul asta care a terminat facultatea de constructii nave la Galati , este un profitor notoriu: a fost o perioada prefect (caci a luptat la greu in '89 si este revolutionar cu acte...) , a mai taiat frunza la caini pe la APC si la Mediu. Daca acest neica nimeni a fost pus sa conduca campania lui Chitac , nu e greu de anticipat ca rezultatele vor fi dezastruoase... Nu-i nimic , rezervistul amiral va fi sigur bagat de catre consateanul Cap mare dragomir pe listele pentru parlamentare , unde din cele aprox 600 locuri , va fi si ptr el unul si desigur un loc va fi al senilului hasotti care va fi scos din Parlament cu picioarele inainte (ma rog , cu un picior si jumatate , avand in vedere ca are si o proteza)...

Hollywood
6 martie 2016
Hahahahaha!!

Adrian Manole, un pițiponc politic care, aparent, a absolvita Facultatea de Directori, Secția Bugetari. Uitați-vă în urmă la "cariera" de succes pe care a avut-o și spuneți careva unde anume a avut el o contribuție pozitivă pe unde a fost director numit politic. Sau manager. Este doar unul din acei directori "de serviciu" priceput la toate, la fel ca și celălalt pițiponc politic, foarte bun manager la Apele Române dar și la aeroport, etc. Vergile, scapă de Manole și caută niște băieți tineri pentru campanie. Nu te încurca cu dinozauri.

Halal PNL...
6 martie 2016
Cap Mare dragomir jpaca...ptr PSD...

Bai , iar cu dinozauri care au supt de la buget fara a avea vreo realizare in viata lor ?!? Ce lucruri notabile a realizat acest neica nimeni Manole , in afara de faptul ca-l pupa in cur pe basescu si sleahta sa ?!? Stiam despre Cap mare dragomir ca e prost facut gramada , dar macar sa-l traga de maneca cineva din PNL-ul asta care-i pe moarte in Cta , cu Manea tamplar-confectioner ladite fructe / Lupu fost lacatus mecanic sau sudor la Petromidia / Hasotti senil , sau Chiru ospatar si cercetat penal ...!

Pagina a fost generata in 0.491 secunde