Rușinea PNL Constanța, deputatul Victor Manea, chiulește și de la propriile conferințe

1929
11
Rușinea PNL Constanța, deputatul Victor Manea, chiulește și de la propriile conferințe - victormaneafond-1455457758.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Colegiului 5 din Constanța, Victor Manea, a dovedit încă o dată, că nu are ce căuta în Parlamentul României ca și reprezentant al constănțenilor. 


Sâmbătă seara, PNL Constanța anunța printr-un comunicat de presă că duminică dimineața deputații Mihai Tararache și Victor Manea vor participa la o conferință de presă pentru a aduce la cunoștința opiniei publice proiectele la care lucrează. Cu toate acestea, la ora întâlnirii, Manea nu a mai apărut considerând că își poate petrece și altfel ziua de duminică decât să-și piardă timpul vorbind despre partid. În consecință, colegul său a încercat să-l acopere, probabil așa cum fac și atunci când aleșii chiulesc din Parlament.


"Am vorbit cu el, nu mai vine la conferință. Are o răceală. Dar, să știți, el muncește, vine la comisii, vine la Parlament", a încercat Tararache să-l apere de parcă era avocatul lui. 


Absența deputatului Victor Manea de la întâlnirea cu presa nu este nicio noutate. În schimb, prezența sa chiar ar fi fost un semnal că lucrurile se schimbă în PNL Constanța. 


Victor Manea se află la primul mandat de deputat, fiind ales în 2012 pe listele USL din partea PNL în Colegiul uninominal nr. 5 ce cuprinde localitățile Mangalia, Limanu, Tuzla, 23 August, Costinești și Pecineaga. 


Așadar, au trecut aproape patru ani de când constănțenii l-au trimis în Parlamentul României ca să le reprezinte interesele. Dacă în timpul campaniei electorale, se bătea cu pumnul în piept și făcea promisiuni, la patru ani de la alegerea lui, de-abia dacă a mai trecut prin colegiul pe care-l reprezintă. Cât despre activitatea lui parlamentară, nu și-a făcut niciodată timp ca să transmită fie și prin intermediul presei activitatea pe care o desfășoară și, implicit, pentru ce își încasează salariul de deputat. 


De altfel, nici nu ar fi avut cam ce să transmită, deoarece în 2014, el a fost declarat "puturosul partidului" având cele mai puține inițiative legislative și interpelări dintre toți colegii săi de partid din Constanța.


Împins de la spate de liberalii de la malul mării, deoarece face partidul de rușine, la sfârșitul anului 2015, Manea înregistra ca și activitate de la începutul mandatului, 11 declarații politice și 34 de propuneri legislative, mult prea puține comparativ cu alți parlamentari.


Pe de altă parte, parlamentarul Victor Manea a fost mai mereu "invizibil" și în politica locală. Ca exemplu, putem aminti absența sa de acum două săptămâni, atunci când secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a fost prezent la Constanța pentru a prezenta candidatul la Primăria Constanța, în persoana lui Vergil Chițac. Gurile rele spun că Manea nu a fost la ședința internă de partid supărat fiind că liberalii și-au permis să aducă un candidat din afara partidului și să-l înregimenteze politic cu scopul de a candida la vechea sa dragoste, Primăria Constanța, pe care visa să pună mâna în 2008 plimbând elefantul pe străzile din oraș.


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
HANNIBAL
14 februarie 2016
EIUSDEM FARINAE

Toti actualii asa zisi liberali sunt facuti din aceeasi faina . Ne-am convins ca toti sunt la fel .Intre manea si Dragomir , Tararache si in fruntea lor marele placintar Hasotti n-au nicio legatura cu liberalismul . S-au strans in acest PNL care e pe duca , deoarece nu aveau posibilitate sa puna mana pe functii bune la PSD unde locurile fruntase fusesera ocupa din timp de marii politicianisti Mazare si Constantinescu . Atata timp cat cei trei tartori (Tararache nu conteaza fiind acolo pe post de țucălar ) nu va mai fi vorba de un PNL cu doctrina liberala ci de un avorton al PSD . PNL care ara cat p-aci sa fie partid liberal s-a transformat subit in complicele PSD cand a intrat in USL .Dl Chitac , daca nu va fi atent si agresiv, va fi mancat de cei trei si gasca lor . Intr-un partid cu pretentii liberale in care unul ca Tararache face declaratii in conferinta de presa batand campii , decalarii la nivelul paznicilor de la primarie , nu mai poate avea pretentii ca este partid cu pretentia de a castiga primaria . Exista sanse de a se realiza acest obiectiv daca in cel mai scurt timp , cel putin Hasotti , Dragomir si Manea vor fi eliminati .

florin
14 februarie 2016
mizerabil

O mizerie de om, un individ pus pe căpătuială. Până când pnl nu scapă de scârbele astea nu o să mai aibă nimeni încredere in partid.

asta nu era boul cu elefantul??
15 februarie 2016
manea,slutul si uratul..manea,prostul si artagosul

Un bou...care a trăit printre elefanți! L-au bătut cu sula-n cap și a fugit la PNL

Mociu C
15 februarie 2016
Nu știu dacă Manea e rușinea PNL Constanța, dar știu sigur că Zdreanță Scupra e rușinea PNL pe țară

Sens giratoriu criminal făcut de Zdreanță Scupra În mai multe rînduri am arătat că Zdreanță Scupra, antiprimarul din Ovidiu, a creat grupul infractional Zdreanță Scupra - Fane țiganu - Hanganu, grup infractional protejat de o poliție indolentă, șpăgară si care doarme pe ea. Ticăloșiile pe care acest Zdreanță le exercită de 4 ani asupra locuitorilor orașului Ovidiu sunt acum încununate în mod strălucitor de acea crimă de sens giratoriu la încrucișarea străzilor Principală cu Poiana. La alegerile din 2012, Zdreanță a promis că va face acest sens giratoriu. După alegeri a mutat trei pietre, apoi a obosit și a aprit lucrările. Anul trecut le-a reînceput, dar nu pt. a face ceva bun, ci pt. a face ceva diabolic. Practic el i-a făcut parcare borîtului Fane țiganu pt. mașinile care vin la spălătoria lui ! În plus a mai adăugat un trotuar care e complet imbecil pt. că e pus în mijlocul străzii ! Dar asta n-a fost destul. Ca o culme a nebuniei și impertinenței, a trîntit o mare cantitate de pămînt în mijlocul străzii ( !!!). Acest "spatiu verde" îi va aduce lui Zreanță bani în buzunar pt. că va fi întreținut de oamenii lui cu banii cetățenilor. Aceste lucrări criminale și nebune au redus la jumătate lățimea străzii tocmai acolo unde era necesar să fie largă, ceea ce mărește foarte mult probabilitatea de accidente, cu atît mai mult cu cît spațiul verde idiot e delimitat de borduri foarte înalte. Să știi Zdreanța că prin această crimă pe care o faci împotriva locuitorilor orașului Ovidiu ai mers mult prea departe. Șpațiul ăla verde criminal trîntit în mijlocul străzii o să te coste mai mult decît îți poți imagina. Zilele tale ca primar sunt numărate. Prin mîrșăvia asta ți-ai semnat documentul oficial care te va propulsa în funcția de primar într-o celulă la Poarta Albă. Pt. 20 de ani. Orașul Ovidiu are nevoie de oameni integri care dovedesc că pun interesele locuitorilor mai presus de interesele personale.

Stere
15 februarie 2016
@ Mociu C

Daca n-as fi vazut cu ochii mei si daca cineva mi-ar fi spus ce fel d sens giratoriu a facut timpitul asta de Scupra acolo, n-as fi crezut. E clar ca el a facut acolo parcare pentru spalatoria tiganului Fane. Scupra, retardatule, cum ai putut sa distrugi strada intr-un loc unde era absolut necesar sa fie mai larga ? Ce-a fost in capul tau nerusinat si tembel de ai trintit in mijlocul strazii basculante cu pamint ? Daca o sa ajungi sau nu la Poarta Alba, nu stiu. Dar iti spun ca, pentru pamintul ala blestemat pe care l-ai pus in mijlocul strazii si care va fi o sursa de accidente, tu n-o sa mai fii primar in veci.

mirc
15 februarie 2016
pentru scupra

bai baiatule, tu nu esti sanatos la cap ! ce porcarie ai facut acolo ? cum dracu ti-a venit ideea sa faci gradinita in mijlocul strazii ? cind omul innebuneste, incepe sa creada ca-i merge orice. si atunci, cade. tu o sa pierzi primaria si, in plus, o sa vezi ce nenorociri vor cadea asupra ta datorita pamintului pus in mijlocul strazii care va genera o groaza de accidente.

Marinaru
15 februarie 2016
Chitac este omul lui Comanescu

Dragilor! Pe langa ce am citit aici nu uitati un lucru! Noul candidat al PNL la primarie, Chitac este omul lui Comanescu....cine sa aplice politica de harapareala a lui Comanescu...ramas acum la multe chestii cu buza umflata...adio GSP, adio si altele....sa stie lumea..cand va afla dupa alegeri sa stie de unde i se trage....Nu a raspuns la chemarile PSD-ului si incearca prin PNL si CHItac sa isi atiunga iarasi obiectivle si manariile....

Elefantul Roz
15 februarie 2016
Manelica o are mica

Pitiponcul asta de Manea,un clovn care a iesit cu elefantul pe strada si dupa aceea le-a umplut dosurile lui mazare si constantinescu cu sarutari. Cam atit despre maimutoiul Manea

ce fatzau de om prost...
15 februarie 2016
i-a cazut balega-n cap lui Manea,in timp ce mergea cu elefantul la plimbare..

Un cretin,pana și elefantul a trebuit sa-l muiasca pe Manea PENELimbistul!:))

LEONTE
15 februarie 2016
HABAR N-AVETI

DACA NU STITI CE E CU ALVEOLA DINTRE GARDUL LUI FANE SI SOSEA...ACOLO E UN LOC SPECIAL PENTRU AGARICI SI BABONET SA FACA BISNITA CU VARZA SI PEPENI LA VARA..SAC!

Răspuns la: Nu știu dacă Manea e rușinea PNL Constanța, dar știu sigur că Zdreanță Scupra e rușinea PNL pe țară
Adăugat de : Mociu C, 15 februarie 2016
Sens giratoriu criminal făcut de Zdreanță Scupra În mai multe rînduri am arătat că Zdreanță Scupra, antiprimarul din Ovidiu, a creat grupul...
11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6783 secunde