Cum va fi condus PNL la nivel județean

211
1
Cum va fi condus PNL la nivel județean - cumvaficonduspnlvasileblaga4-1421860107.jpg

Articole de la același autor

Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a anunțat, ieri, la finalul ședinței comisiei de unificare că la nivelul județelor se vor înființa comitete executive în care reprezentarea vechiului PNL și a PDL se va realiza în funcție de ponderile stabilite de criteriile negociate la nivel central. 


Blaga a anunțat finalizarea criteriilor în funcție de care se realizează fuziunea structurilor locale ale vechiului PNL și vechiului PDL, care urmează a fi aprobate la nivelul Consiliului Național din 31 ianuarie.


Co-președintele PNL a explicat faptul că se vor constitui comitete executive județene și municipale, în care ponderea de reprezentare va ține cont de rezultatul de alegerile europarlamentare într-o proporție de 80% și de numărul de primari 20%. "Am stabilit ca aceste structuri, pentru că județele au dimensiuni diferite, să cuprindă între 30 și 40 de membri. Asta nu înseamnă că dispar celelalte structuri constituite paritar, cele alese, birourile permanente județene. Dar luni, într-o altă ședință a comisiei de unificare vom stabili și prerogativele atât ale comitetelor executive, cât și ale birourilor permanente județene", a mai spus Blaga.


El a precizat că din comitetele executive județene vor face parte ca membri de drept parlamentarii și, "cu vot consultativ", președinții organizațiilor de tineret, de femei, de oameni de afaceri și vârstnici.


Comentează știrea

Popescu
28 ianuarie 2015
cum va fi condus PNL

Raspunsul e simplu dl Blaga cum conduceti,transmiteti d-na Carmen Mocanu PNL sasi scoata prima data toti hoti afara din partid,care au furat si sponzorizat si dupa aceia sa vina in fata cetatenului la adunare, cum a venit si Plagiatorul,Dr.Prc,Av Prim Ministru Rominiei V.V.Ponta cu cel mai cinstit Guvern din ultimi 25 de ani care se numea USLtrageti citeva minciuni si mergeti mai departe.Cu ajutorul lui D-zeu,DNA si DIICOT va rugati sa nu descopere nimica si dati batae.Hei Rominia ce e prima data in acesti 25 de ani.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Ianuarie 2015
Stire din Life and Style : Amor fără obligații
Pagina a fost generata in 0.5218 secunde