CUTREMUR ÎN PNL CONSTANTA! Se cere demisia liderului Gheorghe Dragomir

1742
2
CUTREMUR ÎN PNL CONSTANTA! Se cere demisia liderului Gheorghe Dragomir - gheorghedragomirpnl1465582627-1474721400.jpg

Articole de la același autor

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, își exprimă dezacordul față de decizia deputatului Mihai Lupu de a demisiona din funcția de prim-vicepreședinte și nu împărtășește propunerea acestuia de a renunța la președinția filialei liberale.

"Nu sunt de acord cu propunerea deputatului Mihai Lupu prin care îmi solicită să demisionez din funcția de președinte al PNL Constanța. Așa cum ne ducem mandatele până la final în Parlamentul României, tot așa ar trebui să ne exercităm mandatele politice până la Congresul PNL din primăvara anului viitor. Abia după aceea vom avea libertatea de a continua sau nu sub aceeași formulă. Acum ne-a venit și nouă rândul, cei care am fost susținuți de-a lungul anilor în funcții de conducere, să muncim pentru alți colegi și să îi sprijinim pentru a accede în Parlament. Am un cuvânt dat în fața echipei centrale a PNL și o datorie către toată echipa pe care o conduc, o echipă competentă, primenită cu oameni noi, care au performat în domeniile lor de activitate", a declarat președintele PNL Constanța.

Acesta îi solicită deputatului Mihai Lupu să revină asupra deciziei luate în ședința CJEx al PNL Constanța.

"Îi solicit deputatului Mihai Lupu să revină în echipă și să pună umărul să muncească în campania electorală. PNL Constanța are nevoie de toți membrii pentru a maximiza scorul la alegerile parlamentare din 11 decembrie", a mai spus liderul liberalilor constănțeni.

Reamintim că deputatul Mihai Lupu a anunțat, astăzi., în ședința Comitetului Județean Executiv al PNL Constanța, că își depune mandatul de prim-vicepreședinte al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal și că nu mai dorește să candideze, la alegerile din 11 decembrie, pentru un nou mandat în Parlamentul României.

De asemenea, deputatul Mihai Lupu i-a cerut președintelui PNL Constanța Gheorghe Dragomir să îi urmeze exemplul și să demisioneze din funcția deținută la nivelul filialei liberale constănțene.

Comentează știrea

MIHAI
24 septembrie 2016
LUPU SI SCUFITA ROSIE

Priviti poza dlui Dragomir si veti vedea in ce hal de anemie si surmenaj a ajuns muncind pentru colegii sai . Ar fi o adevarata minune ca pe lista sa fie trecute persoane ca urmare a muncii dlui Dragomir . Noi stiam ca pe lista sunt inscrisi amatorii de palavragism in ordinea sumelor cu care contribuie la partid . Retinem faptul ca dl Dragomir are o echipa primenita cu oameni noi . Cine sunt acestia . Noi nu cunoastem oameni mai noi ca Hasotti , Manea , Tararache . Poate se refera si la dl Chitac , dar de cand a dvenit presedintele org. municipal este in reflux si tace ca Marea Moarta , cand noi ne asteptam sa fie vijelios ca Marea Neagra . Poate ca este incadrata in categoria oameni noi si dna Mardarescu , care e gata oricand sa se sacrifice si sa preia comanda avand in vedere ca a slujit si slujeste cu devotement pe toti cei care s-au perindat la carma organizatiilor PLD, PDL PNL . Pana una , alta , actualii parlamentari se invita ca grecii la puscarie , nu ca sa intre ci ca sa iasa din functiile in care stim ca n-au facut nicio branza , cu exceptia realizarii istoricului USL .

pnl
24 septembrie 2016
ai bani, ai parte

Fara bani la greu nu exista "competenti" la partid. Deci, cei noi pe liste sunt cei vechi la punga. Fini, nasi, fiice, fii, soti, sotii, cumnati, nepoti, amante, amanti, ....sa tot votezi, neamule!!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Demisie în conducerea PNL Constanța
Pagina a fost generata in 1.0756 secunde