Ludovic Orban:

"Dacă PNL va ajunge la guvernare, va schimba legea salarizării"

235
2
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că, dacă PNL va veni la guvernare, va modifica legea salarizării, din mai multe motive, acuzând faptul că actualele creșteri prevăzute sunt fără niciun fel de analize și creează haos.

"Este o lege care creează mai mult haos și, mai devreme sau mai târziu, va fi exact cum s-a întâmplat la vechea lege a salarizării adoptată în 2010, s-a prorogat termenul de intrare în vigoare. La fel se va întâmpla cu această lege a salarizării", a spus Orban.

Întrebat care ar fi motivele pentru care ar schimba legea salarizării, liderul PNL a precizat că, în primul rând, nu este sustenabilă, afirmând totodată că nu se știe ce se va întâmpla cu economia până în 2020.

"Aș schimba legea din mai multe motive: unu că nu este sustenabilă, doi că nu poți să stabilești niște creșteri salariale din burtă, fără niciun fel de criteriu și fără niciun fel de analize. De ce la pensii, de exemplu, cresc pensiile în funcție de creșterea economică și de rata inflației, iar salariile în sectorul public cresc din burtă până în 2022 când Dumnezeu știe ce se va întâmpla în economie, pentru că ce face PSD în economie va pune pe butuci economia. Funcționarii trebuie plătiți bine, dar trebuie plătiți bine funcționarii care muncesc, funcționarii care își fac treaba și care au performanțe în activitatea lor. De asemenea, cheltuielile de personal în structura bugetului, după părerea mea, nu trebuie să depășească un procent stabil", a mai afirmat Orban.

Comentează știrea

CREȘTIN
4 iulie 2017
Rușineeeeeeee !

Măscăriciul ăsta de orban ludovic și pnl-iștii lui, mitingiștii din București și din alte orașe din România, dragnea liviu nicolae și psd-știi lui, faceți de toate și diverse în țara noastră, în România, timp în care voi, cu toții faceți nefăcute, biserica și creștinii ortodocși sunt : terfeliți, batjocoriți și făcuți în toate felurile de cei care ne urăsc de moarte, adică de cei din țara noastră, cu sprijinul celor din afara României, mai precis de cei care l-au urât pe Hristos Domnul Dumnezeu și care l-au răstignit pe cruce !? Toți taceți pentru că, vă este frică de cei din afara României, ca nu cumva să se supere, ei desfranații și iubitorii de lgbt, chiar nu vă este rușine că în campaniile electorale, mergeți la : preoți, mitropoliți, ierarhi și patriarh, ca să dea bine la popor, ca poporul român să vă voteze și acum asistați fără rușine și fără jenă, la situația penibilă în care este pusă biserica și slujitorii ei, adică români sunteți, voi politicienilor fără scrupule și fără minte, deoarece Hristos este răstignit din cauza lipsei de atitudine, iubire și respect față de Dumnezeu și biserică, păi, păcatele voastre, vă opresc și vă stingheresc în a lua o poziție, decizie și atitudine față de acei interesați ca, creștinismul ortodox să piară, voi nu faceți nimic pentru a pune capăt bâlciului și circului de prost gust la care poporul român asistă de ceva vreme, dar veți avea de dat un răspuns greu în fața lui Dumnezeu, la timpul potrivit, că nu veți moșteni pământul și cum Hristos de 2000 de ani, nu și-a lăsat de izbeliște creștinii SĂI, dar acum ne dăm seama ce fel de creștini ortodocși, sunteți, adică sunteți, niște oameni de nimic, fără omenie și fără credință în Dumnezeu, defapt sunteți niște neisprăviți, demagogi și lipsiți de iubirea de Dumnezeu și de aproapele ?! Urmează alegerile prezidențiale , locale și parlamentare, să vedem cu ce obraz, vă mai arătați bisericii și oamenilor, că ne-am convins cu adevărat cine sunteți, sunteți niște atei, demagogi, circari politici și fără rușine !

OM
4 iulie 2017
RASFOIND PRESA SCRISA, AM AFLAT, CA IN COSTANTZA CAT DE CURAND SE VA CONSTRUI CIMITIR PENTRU ANIMALE ?!?!

ASTA NE MAI TREBUIA SI CIMITIR PENTRU ANIMALE ?! CHIAR AM DEVIAT DE LA ADEVARATA MASURA A IUBIRII LUI DUMNEZEU SI APROAPELUI, MULTZI OAMENI NU AU : CE MANCA, CE SA IMBRACE, ACOPERIS DEASUPRA CAPULUI SI ACUM FACEM CIMITIR PENTRU ANIMALE, DE CE ? PENTRU A MERGE CA SA LE BOCEASCA SI UNII SA SE IMBOGATZEASCA PE NEBUNIILE UNORA SI ALTORA, CARE AU BANI SI NUMAI STIU CE SA FACA CU BANII, TREBUIE SA SATISFACA CAPRICIILE................ ! BANUIM CA CEI INTERESATZI VOR PUNE IN VANZARE SICRIE SCUMPE DE MIIIIIII DE EURO, PENTRU : PISICI, CAINI, MAIMUTZE, IEPURI.............. ! DOOOOOOOAMNE, CA MARE-I GRADINA TA SI DIVERSIFICATA, CU OAMENI TEFERI, DAR SI CU OAMENI CARORA PASARELELE LE CIRIPESC LA URECHE, MULTE SI DE TOATE, SUNTEM INMARMURITZI DE CATE AUZIM SI VEDEM SI CATE AU SA MAI FIE DE AUZIT SI VAZUT ?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0887 secunde