Dacian Cioloș a discutat cu liderii PNL despre programul de guvernare

210
Dacian Cioloș a discutat  cu liderii PNL despre programul de guvernare - dacianciolosadiscutat-1447259064.jpg

Articole de la același autor

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, a avut o întâlnire, ieri, cu copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

În condițiile în care Cioloș are la dispoziție zece zile pentru a-și forma echipa, acesta discută cu liderii liberali despre programul de guvernare. Surse din PNL susțin că liberalii și-ar dori ca o parte din principiile pe care le-au inclus în programul lor de guvernare să se regăsească în programul Executivului tehnocrat.

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, ieri, după o întâlnire a liderilor PNL cu premierul desemnat, că în discuțiile cu Dacian Cioloș nu a fost vorba despre nume care vor figura pe lista Cabinetului său, dar premisa expusă a fost aceea că miniștrii vor fi specialiști, nu oameni cu carnet de partid.

Printre altele, Alina Gorghiu a mai precizat că discuțiile cu premierul desemnat fac parte dintr-un dialog pe care acesta îl va avea cu liderii de partide săptămâna aceasta. Ea a arătat că nu au avut loc niciun fel de discuții în legătură cu numele de pe lista Cabinetului, întrucât premierul desemnat încă lucrează la alcătuirea acestei liste.

"Premisa pe care a expus-o a fost una foarte clară, miniștrii domniei sale vor fi oameni care nu au carnet de partid, vor fi specialiști", a spus Gorghiu.

Pe de altă parte, potrivit unui comunicat transmis de PNL, fostul comisar european pentru funcția de premier, Dacian Cioloș corespunde criteriilor de profesionalism și integritate impuse de societatea românească. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5477 secunde