Bani de la Guvern pentru județul Constanța. Ce primării nu au primit niciun leu

390
Bani de la Guvern pentru județul Constanța. Ce primării nu au primit niciun leu - banidelaguvern-1447259124.jpg

Articole de la același autor

Cristinel Dragomir, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că județul a primit aproximativ 24 milioane de lei. Acești bani revin Constanței printr-o Hotărâre de Guvern, în urma ultimei rectificări bugetare, din data de 29 octombrie.

Astfel, CJC i s-a alocat suma de 13,7 milioane lei, bani din care, peste 6,5 milioane lei vor merge către reabilitarea secției Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Județean Constanța. Restul de bani vor merge către finanțarea unor proiecte realizate din fonduri europene. De asemenea, primăriile din județ au primit 10,8 milioane lei. Banii vor fi virați direct în conturile unităților administrativ teritoriale.

Cei mai mulți bani a primit municipiul Medgidia, iar alte patru localități nu au primit nici un ban, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir. Este vorba de primăriile Mangalia, Cernavodă, Năvodari și Agigea.

Tot în cadrul conferinței de ieri, vicepreședintele CJC a afirmat că a fost semnat contractul de deszăpezire: "Județul este pregătit pentru sezonul rece, fiind întocmit deja un contract pentru deszăpezirea drumurilor în caz de necesitate". Astfel, a fost aprobată suma de nouă milioane de lei, bani care vor fi la dispoziția RAJDP pentru a achiziționa materialelor necesare deszăpezirii. Pentru început, către regie vor fi virați aproximativ două milioane de lei pentru ca în momentul declarării codului de vreme rea să se poată interveni pe drumurile județene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5626 secunde