Dacian Cioloș: „Nu sunt tensiuni în coaliție”

253
Dacian Cioloș: „Nu sunt tensiuni în coaliție” - ciolos-1615823442.jpg

Articole de la același autor

Liderul USR-PLUS Dacian Cioloș neagă că ar exista tensiuni în coaliție sau discuții despre remaniere și susține că există comunicare cu partenerii de guvernare, el personal fiind în legătură cu premierul Florin Cîțu și cu toți miniștrii ori de câte ori este nevoie. În ceea ce privește scandalul datelor de vaccinare, Dacian Cioloș îl susține pe Vlad Voiculescu și sugerează că premierul ar putea fi victima unor dezinformări, întrebându-se în context cine pune pe masă „tot felul de bombe din-astea”.

„Eu nu am luat apărarea ministrului Sănătății, pentru că nu avea nevoie să fie apărat. A susținut ceea ce noi avem în programul de guvernare, și anume transparența datelor publice și asta vom face și în continuare. Cine consideră că datele acelea nu trebuiau să fie publice trebuie să explice de ce. Atât timp cât ele nu erau clasificate, din punctul meu de vedere, trebuie să fie date publice”, a declarat la Digi24 Dacian Cioloș, precizând că a discutat cu Vlad Voiculescu și acesta a procedat corect.

„Nu știu cine ce i-a spus premierului. Sper să clarifice premierul, nu vreau să dau eu cu presupusul, pentru că așa apar tensiunile, dacă ne dăm cu presupusul și interpretăm ce spune unul, ce spune altul”, a mai spus Cioloș. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3598 secunde